2777
2789
عنوان

تبریزیا چجور ادمایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1361 بازدید | 111 پست
فکر کنم بیشتر چون سن بالا ها فارسی بلد نیستن یا ازینکه لهجه شون رو مسخره کنن بخاطر اون فارسی صحبت ن ...

اره اینم هست

ولی کلا زبانتون خیلی شیرینه

من یه مقدار بلدم...چون یه مدت یه سریال ترکیو دنبال میکردم

زبانتون چقدر با ترکی استانبولی فرق میکنه؟

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پپیوی

اینجا لطفا بفرمایین

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

ارهمیگن راهنمایی 😉

😁😅

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

یکم بیشتر 😅خواستگار تبریزی داری؟

کسی که بهش علاقه دارم تبریزیه💔💔💔

شما شناختی نداری. ازشون؟

میگم عروسشونم ده ساله میگی شناخت نداری

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️
میگم عروسشونم ده ساله میگی شناخت نداری

خوشبخت بشی عزیزم❤️

شوهر شم تحت امر مادرشه؟

کسی که بهش علاقه دارم تبریزیه💔💔💔

بستگی داره اول از اینکه نری تبریز زندگی کنی دوم اینکه باید متوجه بشی گوش به فرمان خانواده ست یا نه که اگه باشه بیچاره میشی

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️
تبریزی هستم😁 خیلی ماهن😁سوال داشتی بپرسی کلی پرسیدی

ماه من چرا حتما تو دانشگاهاتون و بیشتر محیط هاتون باید ترکی خرف زد آخه ماها که ترکی بلد نیستیم مگر زبان رسمی برای ارتباط فارسی نیست ظلمه بخدا 

همین که دوهزار اسرائیلی کشته شدند تموم رسانه های دنیا اومدن و این خبر پوشش دادن 😑....بگذریم که جنایت و کشت و کشتار بشدت محکوم میکنم😡... ولی حرفم اینه که مدتهاس که ترکیه فاشیست ماشین کشتارش داره در نقاط و جای جای که مردم کورد زندگی میکنن نسل کشی میکنه😶 ....بدون هیچ پوشش خبری در دنیا جینساید رخ میده ....در حق کوردها ....😐😑😶
بستگی داره اول از اینکه نری تبریز زندگی کنی دوم اینکه باید متوجه بشی گوش به فرمان خانواده ست یا نه ک ...

درسته تبریز زندگی نمیکنه

عاشق مادرشوهرتی؟اغلب عاشقش میشن😉

من درباره خانواده شوهرم صحبت نمیکنم و نمیگم دوسشون دارم یا دوسشون ندارم چون الان موضوع خانواده شوهر من نیست که شخصا راجع به اون ها صحبت کنم .برو یه حا دیگه ماهی بگیر