2777
2789
عنوان

تبریزیا چجور ادمایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1361 بازدید | 111 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راحت بهت بگم اینایی که دارن غیر مستقیم تعریف میکنن خودشون تبریزین یا ترکن بسیاااااار خودخواه و خود پ ...

شما شناختی نداری. ازشون؟

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

من تبریزیم خودم خود تبریز...اما شوهرم از شهرستانای تبریز هس ....نسبت به برادارم خیلی بهتر ومسئولیت پ ...

ان شاء الله خوشبخت بشی عزیزم❤️

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

۹۰ درصد بلهمگر این که پسره خودش جلوی خانواده بایسته

چه بد

درسته پسر باید بخواد دیگه

پس این خانمهایی که تاپیک میزنن برا مهمونیاشون منوی بلند بالا میدن تبریزین😂

اره 

اهل جشم هم جشمی هم هستن 

اون دو مدل غذا گذاشته من سه ندل میذارم 

متاسفاکه

من خودم تو مهمونیا خوش نمیگذره بهم بخاطر تجملات ولی نمیشه هم نکرد جون همه انجام میدن و اگه من یا دونه انجام ندم نشونه بی احترامی هست

همونطور ک بین ما فارسا همه جور ادمی پیدا میشه و بین ما مشهدی ها خوب بد دارع اونا هم همینطور با چندتاییشون برخورد داشتم ماه بودن بقیه نمیدونم ...

کاربر آقام....‌شباهت دارد عشق ما، به احوالات این دوران تویی یك عالمه تحریم بی‌پایان، منم ایران....

خودم تبریزیم اما خداشکر که پدرو مادرم خودخواه بارم نیاوردنبشدت خودخواه و قوم پرستن

ای بابا😂❤️

قربونت گلم🙏💖همچنین شما خوشبخت وعاقبت بخیر بشید

ممنونم❤️🙏

همونطور ک بین ما فارسا همه جور ادمی پیدا میشه و بین ما مشهدی ها خوب بد دارع اونا هم همینطور با چندتا ...

درسته خوب و بد همه جا هست

خوشبحالشون کاش منم تبریزی بودم یه پسرم داشتم😂

مندقیقا تبریز ویه پس دارم...وروجک از الان منو از یادش برده رفته خوگه خالش یادمم نیس که مامانم کو.....پنج سالشه😅

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍