2777
2789
عنوان

ازدواج مهران مدیری

| مشاهده متن کامل بحث + 23024 بازدید | 327 پست
حالا مگه گفتم گلزار کار خوبی کرده؟ گلزار هرکاریم که کرده باشه زنشو طلاق نداده بره با جوونترش اینا خی ...

برا گلزارم خیلی جوونه ولی پیج زنشم پیدا نکردم اخر

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

حالا مگه گفتم گلزار کار خوبی کرده؟ گلزار هرکاریم که کرده باشه زنشو طلاق نداده بره با جوونترش اینا خی ...

بنظرم هر آدمی دوست داره هرجوری زندگی کنه

حالا گلزار زن اولش هست ولی گلزار خودش دسته هزارمه 

تجربه های بسیاری داسته

😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره راست میگی. برو ببین قاسمخانی و جوان و رویگری جونتون چه جوری زن گرفتند.خب تقصیری هم ندارید. نمی‌ت ...

رویگری که سرود انقلابی خونده اوایل انقلاب

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد

اونم مذهبی نبود مذهبی نداریم اصلا تو سیاست متاسفانه اگه بود شهید شد

مذهبی اصلا وارد سیاست تمی شه اینو بگی بهتره گلم ،سیاست کثیفه کسی که معتقد باشه از سیاست می ترسه چون هر کاری کنی بازم گردنت پیش مردم گیر ،اصلا ادم معتقد نمی تونه تو ساست دوام بیاره واصلا راهش نمی ده 

عزیزم ببخشید اینو میگم ولی خود حضرت محمد هم زن جوون که هیچ زن بچه می‌گرفته دیگ از حضرت محمد ک بالا ت ...

اولا برو تاریخ بخون تا بفهمی حضرت محمد رو چه طور وادار به ازدواج با عا ی شه کردند و بخون ام سلمه کی بود و چرا حضرت رسول با ایشون ازدواج کردند تا یه کم موقع بردن نام ایشون گشادی دهنتون رو کنترل کنید. بیسوادی دیگه. تقصیر ندارید. همین امثال مهران مدیری سالها بهتون خط فکری دادن و کردن تو مغزتون . چه می دونید امام و دین چیه