2777
2789
عنوان

ازدواج مهران مدیری

| مشاهده متن کامل بحث + 23013 بازدید | 327 پست
مذهبیع ریش داره😆😆😆دکمه شو هم تا زیر چونه ش می بنده😆

آهان معیار اینه خب آره پس

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بازم بازیگرا نمیرن خیانت کنن دختر سن بچشون بگیرن بعد بکشن تو حموم!!!!!!

اینا مذهبی نمان و به شدت تعصبی تعصباتی که ربطی به دین ندارن وگرنه کسی که واقعا اعتقاد داشته بلشه همچین کاری نمی کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عراقچی وزیر امور خارجه زن جوون گرفته سال تحویلم با افتخار اومده بود شبکه دو

جواب دادم. گفتم مگه عراقچی مذهبیه؟ خط فکریش کاملا مشخصه. برید زندگی علما و شهدا رو بخونید تا بفهمید انسان واقعی یعنی چه؟

گفتم که الان همه میریزن به دفاع از این مدل بشر

کی گفته عراقچی مذهبیه؟؟؟؟؟؟برو زندگی آیت الله حسن زاده و جوادی آملی رو بخون. برو زندگی تک تک شهدا رو ...

عزیزم ببخشید اینو میگم ولی خود حضرت محمد هم زن جوون که هیچ زن بچه می‌گرفته دیگ از حضرت محمد ک بالا تر نداریم 🥴

گناه بزرگ منی

شهردار تهران و یادشون رفته تسبیح بدست به زنش خیانت کرد و دختر مردم و کشت

اونم مذهبی نبود 

مذهبی نداریم اصلا تو سیاست متاسفانه اگه بود شهید شد 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
جواب دادم. گفتم مگه عراقچی مذهبیه؟ خط فکریش کاملا مشخصه. برید زندگی علما و شهدا رو بخونید تا بفهمید ...

خط فکریش هیچ ربطی به مذهبی بودنش نداره خوبه خدا نشدیم ماها

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد

بازم بازیگرا نمیرن خیانت کنن دختر سن بچشون بگیرن بعد بکشن تو حموم!!!!!!

آره راست میگی. برو ببین قاسمخانی و جوان و رویگری جونتون چه جوری زن گرفتند.

خب تقصیری هم ندارید. نمی‌تونید خط فکریتون رو جمع کنید. زیادی بااااازه

نماز میخونه روزه میگیره چیکار کنه دیگه تا بهش بگین مذهبی

زن جوان نگیره اونهم عملی ، اصلن چادر و عمل و ژل و بوتاکس به هم نمی یان

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
دلش میخواد زن بگیره واقعا به ما ربطی داره؟؟؟؟؟حالا آدم معروفیت ما باید قضاوتش کنیم ؟؟؟حالا مهران ۴۶ ...

حالا مگه گفتم گلزار کار خوبی کرده؟ گلزار هرکاریم که کرده باشه زنشو طلاق نداده بره با جوونترش اینا خیلی باهم فرق دارن سگ گلزار شرف داره به این

نمیدونم عزیزمولی کسایی که تو سن بالا زن جوون میگیرن برای شادابی و زیباییه و زن قبلیشونم طلاق میدن

ببعضیا میگن مدیری گفته الکیه ک

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

عزیزم ببخشید اینو میگم ولی خود حضرت محمد هم زن جوون که هیچ زن بچه می‌گرفته دیگ از حضرت محمد ک بالا ت ...

گلم حضرت محمد همسرش خدیجه ۴۰ ساله بود تو اون عهد جاهلیت هم خدیجه تاجر بود ، چرندیات ی عده ضد اسلام می گن باور نکن ،بعد از حضرت خدیجه هم کسی نمی دونه همسر پیامبر چند ساله بوده