2777
2789
عنوان

عزیزان با دختراتون مهربون باشید

218 بازدید | 17 پست

رفتم سونوگرافی بچه اوله یه خانم گفتن دختره با مادر شوهرش دوتایی میخواستن سکته کنن

انسانیت کجاست ،چرا این بازی مسخره تموم نمیشه ،تاپیک پربازدید و خوندم از ادما متنفر شدم ،چرا جنس زن رو پدرو مادرش هم نمیخوان

مگر همون مرد رو زن به دنیا نمیاره ،خدا نگذره از اونی که بخاطر جنسیت بچشو اذیت میکنه

حالا من آرزوم شده بچم دختر باشه 🥺

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

أأأه

با حال زااار نشستم گریه میکنم 

همش تاپیک های فرق گزاشتن بین دختر و پسر رو میبینم دیوونه شدم از دست این جماعت!!!

اونوقت من لَه لَه دختر دار شدن میزدم خدا بهم دوتا پسر داده!! قربون حکمتت برم خدا چراااا نعمتت رو نمیدی به کسی که قدر بدونه آخه؟؟؟ البته که من با وجود اینکه دختر دوست داشتم هیییییچ وقت نمیزارم پسرام بفهمن و یه تار موهاشونو با هیچ چیز عوض نمیکنم و ناشکری اصلا نمیکنم فقط تو حکمت خدا موندم…

أأأهبا حال زااار نشستم گریه میکنم همش تاپیک های فرق گزاشتن بین دختر و پسر رو میبینم دیوونه شدم از دس ...

تا بوده همین بوده 

همیشه خدا به کسانی لیاقت میده که حتی۱درصدم لیاقت ندارن

منم توحکمتش موندم

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

كشورهايي مثل ايران هنوز يه ١٠٠ سالي از دنيا عقبن! جاي ديگه خانما وزير و وكيل و فضانورد و محقق ميشن، ايران هنوز خيلي از زنها ميخان پسر بزان كه كارايي رو كه شوهره براشون نكرده جبران كنه!!!!! همچين هم از نسل حرف ميزنن انگار خودشون رو از پيامبر بالاتر ميدونن كه نسلش از طريق تك دخترش ادامه پيدا كرد! اين چرخش باطل يك جايي ميشكنه بالاخره، ولي نه توي ١٠٠ سال آينده!