2777
2789

اتیش گرفتم و دم نزدم

الان غده دارم

و در حال مرگم

شوهرمم طرف ننش

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لال بودم جواب نمیدادم میومدم سر شوهرم داد و هوار آخر سه سال قطع رابطه کردم،تهش شدم آدم بده شوهرم اوم ...

درکت میکنم

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

ببین بعضی ها قرار باشه باهاشون دهن به دهن بشی  وحشتناکه بهتره در برابرشان سکوت کنی

بعضی وقتی سکوت میکنی ول نمیکنن و هی بدتر اذیت میکنن اگه جواب بدی  دیگه کا ی بهت ندارن

ولی دره حال احترام رو حفظ کن

مثلا مادرشوهر من بهم گفت دورمون کلی دختر خوشگل بود ولی پسرم اومد عاشق تو شد،یا به شوهرم دست میداد به ...

میگفتم ولی به گرد پای منم نمیرسیدن ببین من چیم ک فلانی عاشقمه😅