2777
2789
مال منم اولا خیلی خوب بود یا من نمیشناختمش

مادر شوهر من فامیل پدریم خیر سرم.

اوایل موش بود.خرشون که از پل گذشت پررو شده.منم رابطه رو کم کردم.چیزی هم بگه محترمانه یا جواب میدم یارفتارم نشون میده ناراحتم و بچه هاش بهش گوشزد میکنن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر شوهر من فامیل پدریم خیر سرم.اوایل موش بود.خرشون که از پل گذشت پررو شده.منم رابطه رو کم کردم.چیز ...

واقعا چی میشه خوب باشن تا ماهم آروم باشیم 

من مادرشوهرم انقد الکی گیر میده و تیکه میندازه

با سردی جوابش دادم قبلن خیلی تحویلش میگرفتم ولی کلن زده کرد منو از خوبی هر کار کردم به چشم نیومد

منم همینطور.مثلا اوایل گرم تحویل میگرفت و منم روبوسی میکردم.یکی به گوشم رسوند که مادرشوهرم از بوس خوشش نمیاد.الآن فقط دست میدم و سلام معمولی میدم.میدونم که خودش به اون گفته بوده.

هرکاری کردم صمیمی باشن.دوس نداشت منم کمرنگ‌شدم.کی ضرر کرد؟من یا اون؟(قال حبیب لیسانسه ها😁)

من شان و شخصیت خودم همیشه برام‌مهم ترهدر شخصیت من بی احترامی نیست فرصت تلافی هم داشتم اما سکوت کردم ...

برا کسی که این چیزارو بفهمه بله ولی اینجور آدما اصولا به این عقیدن که دیدی حرف حساب جواب نداشت

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

واقعا چی میشه خوب باشن تا ماهم آروم باشیم من مادرشوهرم انقد الکی گیر میده و تیکه میندازه

مادرشوهرم به بچمم تیکه میندازه.

نامرد ۱۳ بدر برای نوه کوچیکش تخمه مغز میکرد.بچه من از صبح تا ۲ ظهر هیچی نخورده بود،اونجام چیزی نبود بخوره تا ناهار،اومد یکم بیشتر تخمه برداره.مادرشوهر بیشعورم میگه هییییی دست نزن😑

گفتم‌خب گشنشه.چی هست بخوره مگه؟

میگه نههههه منظورم اینه که دست درازی نکنه😐

حالا پول تمام خوردنیا رو دونگی دادیما.اون همه تخمه یه مشت برمیداشت چی میشد؟

محبت نداره عوضی.بشدت فرق میذاره،صدای همه بچه هاش دراومده.

به منم تیکه انداخت چند بار دمشو چیدم محترمانه.یبارشم خواهرشوهرم 💩 بهش تا لال شد.

مادرشوهرم به بچمم تیکه میندازه.نامرد ۱۳ بدر برای نوه کوچیکش تخمه مغز میکرد.بچه من از صبح تا ۲ ظهر هی ...

چه مادربزرگیه واقعا دلش میاد تخمه رو بگه نخور🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خوب میکنی جوابشو بده

البته من نیش و کنایه زیاد شنیدم ولی خوب بی احترامی نیست ایناو درهرحال رفتار بد دیگران بازتاب شخصیت خ ...

اتفاقا بنظرم علنیبه آدم بی احترامی کنن بهتره تا تیکه بندازن دیگه آدم تکلیفش روشنه با طرف،من یه زنعمو دارم دقیقا همینجوریه،همه چیو تو خودش میریزه و فکر میکنه مادربزرگ من متوجه میشه که از شخصیتشه که خودشو هم سطحش نمیکنه و باهاش دهن به دهن نمیشه ولی متاسفانه بیشعور تر از این حرفاس و اتفاقا وقیحتر میشه و اجازه ی حرفای دیگه و رفتارای دیگرو هم بهش داده الان زنعموم بیماری اعصاب گرفته میگرنای شدید که درمان نداره،چرا آدم انقد تو خودش بریزه 

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

اوایل ازدواج هر ماه دو سه بار منو میبرد خونه مادرش چند  شبم‌میموندیم.همه کار میکردم.غذا و نون خریدن و....

دیدم نههههه انگار کار من شد وظیفه و کار بقیه لطفه.

بعد یکم پشت سرم حرف درآوردن که نمیذاره شوهرش بره شهرستان واسه کار.شوهرمم قاطی کرد سرشون که زنم روحش خبر نداره چرا الکی حرف میزنین.

واسه زایمانم و کمک بعدش هیچ کدوم‌نیومدن.بیمارستان ملاقاتم نیومدن(فقط مادرشوهرم با پسر کوچیکه و عروسش اوندن،اونم اگه ترس از بابام‌نبود نمیومدن.ولی برای بقیه جاریام رفتن)

همه کرور کرور ملاقاتی داشتن من فقط پدر و مادرم و شوهرم.خواهرم‌راه دور بود و بچه نوزاد داشت.

اوایل هفته ای یبار زنگ میزدم به هرکدوم.خواهر شوهرمم تند تند زنگ میزد.دیدم مادرشوهرم اصلاااااا یبارم زنگ نمیزنه.بچم مریض میشد عین خیالشون نبود ولی پسر جاریم مریض میشد هی پیگیرش بودن و حتی میرفتن کمکش.

حالا ماهی یکبار یا دوماهی یکبار شاید برم.زنگ‌نمیزنم مگر مناسبتی باشه یا مجبور باشم.اونام‌نمیزنن و من بشدت راضی ام.چون خواهرشوهرم ناله غاز میخونه و مادرشوهرمم حرفی برای گفتن نداره.

چه مادربزرگیه واقعا دلش میاد تخمه رو بگه نخور🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️خوب میکنی جوابشو بده

با لحن بد گفت.هییییی دست نزن🥺

بچه مگه چقد میخوره زن؟این اسمش دست درازی نیست که.من که ۳۷ سالمه تشخیص نمیدم کارش غلطه یا درست؟

خانواده خوبی نیستن.بخدا میبینم مردم چجوری نوه دوستن حسرت میخورم.

بقرآن پدر و مادر خودم جونشونو واسه بچم میدن.شده دستشون تنگ بوده ولی چیزی که بچم خواسته خریدم.