2777
2789

من روز شنبه یه جنین دو هفته ای سقط کردم، دکتر خودم چون زیاد خوب نبود دیشب رفتم پیش خانم دکتر زهرا توکل که تعریفشو از خیلیا شنیده بودم. یکی از دوستانم هم که تو  اتاق عمل با این خانم دکتر کار کرده میگه خیلی حاذق هست.

ایشون دیشب به من گفت ما به این نوع سقط میگیم سقط شیمیایی و باید یه آزمایش بتا بدی تا دلیلش مشخص بشه، در ضمن گقت نباید تا سه ماه اقدام به بارداری کنی.

من الان موندم بازم پیش دکتر دیگه ای برم یا به همین بسنده کنم، آخه دوس داشتم دوباره زودتر اقدام کنم.

به نظر شما چکار کنم؟ خواهش می کنم فقط خواننده نباشید و راهنماییم کنید چون واقعا گیج شدم.

اگر کسی تجربه مشترکی هم داره لطفا برام بگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوهفته که جنین مشخص نیست حتی چهار هفته هم اصلا چیزی مشخص نیست بیشتر بوده سنش    چون خودم چهار هفته رفتم سونو گفت چیزی دیده نمیشه   

چهل روز بعد اقدام کن  بزار یکم رحمت جمع بشه  که خدای نکرده احتیاج به سرکلاج و اینا نباشه  

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   

یه بدی هم که هست دکتر توکل داره از ایران میره، دیشب دیگه با پارتی بازی دوستم ساعت 2 نیمه شب تونستم ببینمش

موندم وقتی رفت به جانشینی که خودش واسه خودش میذاره اعتماد کنم یا نه

شما كلا بخاطر اين سقط نبايد زير سه ماه بذاري دوباره باردار بشي بدنت بايد آمادگي داشته باشه

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
هنوزم تا دیر وقت مطب میونه؟     کی میره از ایران؟

آره خیلی بیشتر از قبل هم شده

فکر می کنم 14 بهمن میره، البته گویا چند ماه دیگه دوباره برمی گرده ولی دفعه آینده که بره دیگه معلوم نیست کی برمی گرده 

توکل دکتر منم بوده همیشه دعاش میکنم . به حرفش اطمینان کن . 

میشه لطف کنی از تجربه ت برام بگی

من و همسرم انقدر ذوق زده بودیم که همین جنین کم سن با از بین رفتنش کلی تو روحیه من تاثیر گذاشته