2777
2789

شما باشید این کار می کنید 

فرش مونده زیر پای بچه و فلان رو ارزشش هم خیلی زیاد نمیره 

ولی مثلا این بفروشم طلا بگیرم پس آنداز برای خودم  و دوتا فرش ماشینی بگیرم ب جاش

💪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون فرش رو مفت خر میکنن توصیه نمیکنم حیفه

هر چقدر هم مفت بخرن همون طلا می گیرم چندسال دیگه با ارزش تر شده 

البته خانوادم ناراحت میشن قطعا و خانواده شوهرم خیلی ب فرش دستبافت اهمیت میدن 

ولی میگم صلاح خودم در نظر بگیرم نه حرف دیگران 

💪
هر چقدر هم مفت بخرن همون طلا می گیرم چندسال دیگه با ارزش تر شده البته خانوادم ناراحت میشن قطعا و خان ...

اخه طلا هم خیلی رشد کرده شاید یه مدت متوقف بشه مثلا بتونی وام بگیری بخری عالیه من خودم ۷۰میلیون وام گرفتم ۴۰گرم طلا خریدم وام عالیه

اخه طلا هم خیلی رشد کرده شاید یه مدت متوقف بشه مثلا بتونی وام بگیری بخری عالیه من خودم ۷۰میلیون وام ...

آره عزیزم تو تاپیک هام هست 

منم خودم شنیدم از ی طلا فروش ک طلا ی مدت پایین میاد تا ۶۹۰۰ اینا تو اردیبهشت و خرداد بعدش بالا خیلی بازم ...

حالا بازم نمی دونم چقدر دقیق باشه ولی منطق و شواهد از قبل  میگه تا اسفند سال دیگه طلا باز خیلی بالاتر می‌ره حتی مثلا تا گرمی ۱۲ 

البته شما ب حرف من چیزی نگیر من مدیون نشم فقط اینا تحلیله هیشکی خبر نداره از اینده

💪