از نظر من این آدم واقعا خوشبخته
خواهرشوهرم ۴۲ سالشه بچه اول خونوادس پدرش به شدت مواظبشه نمیدونم چطوری توصیفش کنم مامانش که فقط چاره ای نداره بمیره براش جوری بهش محبت میکنه انگار یه بچس برادراش واقعا بهش احترام میذارن و عاشقشن
دیر ازدواج کرد به خواست خودش ولی خدا ی شوهری بهش داد واقعا خاصه از لحاظ اخلاقی متشخصه با ادب و با اصالت و واقعا عاشقشه و رو حرفش حرف نمیزنه
از نظر مالی هم تو خونواده پولدار بوده یعنی از بچگی مشکل مالی نداشتن و هرچی که خواسته داشته هم شوهرش خیلی پولدارو سرشناس تو شهرمون یه خونه تریبلکس داره تو بهترین جای شهر و کارخونه داره
تحصیلی هم تا دکترا ادامه داد و مجردیش یه شرکت تبلیغاتی داشت که بعد ازدواج واگذارش کرد و کار نمیکنه دیگه
تصمیم گرفته بچه دار نشه و یه بچه به سرپرستی گرفته یه پسر اوتیسم ۴ ۵ ساله اینجوری که بچه با خانواده خودش زندگی میکنه ولی کل خرج و مخارج درمانش با خواهر شوهرمه
از نظر زیبایی هم خیلی معمولیه ولی به خودش میرسه ولی همه به شدت ازش تعریف میکنن و میگن خوشگله و امکان نداره تو جمع باشیم و ازش تعریف نشه
چند سال اخیر هم کلی کلاسای خودشناسی میره و تصمیم داره کلا هیچوقت بچه دار نشه
و فاز جهانگردی برداشته و سالی چندتا کشورو میره همین یه مدت پیش مصر بود الان رفته اسپانیا حالا گاهی با دوستاش میره گاهی شوهرش
بنظر من شاید خوشبختی یعنی همین