2777
2789
عنوان

واکنشتون نسبت به کسی که بهتون ابراز علاقه کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 69 پست
بستگی داره خواگه کسی باشه که دوسش ندارم مسلما نه ولی اگه کسی باشه که هیچ حسی بهش ندارم جوری که ناراح ...

خب مثلما کسی که پیشقدم میشه را هیچ حسی بهش ندارم

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا بخاطر بچگیتهپدر خوبی داری؟از لحاظ محبت و اینا رابطش یا مادرت خوبه؟

خوبه 

شما پدرم رو یه چیزی بگیر تو مایه ها حشمت فردوس

فقط فرقی بین بچه هاش نمیزاره

خوبه شما پدرم رو یه چیزی بگیر تو مایه ها حشمت فردوسفقط فرقی بین بچه هاش نمیزاره

نمی‌دونم والا من چون بابام خیلی خوب نبوده نسبت به پسرا یکم بی اعتمادم و گارد دارم 

بابا جان ناشی ام بلد نیستم مثل آدمی زاد برخورد کنم 😅😅😅شوخی میکنم خطر و سواستفاده گری میترسم ترس د ...

حس میکنم باور نداری که حس نیت داشته باشند

نمی‌دونم والا من چون بابام خیلی خوب نبوده نسبت به پسرا یکم بی اعتمادم و گارد دارم

ولی من فکر میکنم اینقدر که اخبار منفی شنیدم اینطور شدم

ولی بنظرم بهتره یکبار فرصت بدی به شخص مقابل البته با احتیاط چون واقعا اوضاع جامعه خرابه

بنظر من برای یه دختر صد درصد صدق میکنه

این که یه فرصت بده به طرف مقابل

سلام مجدد ببخشید اون تاپیک قفل شد

سی سالمه

نمیرسم چون اوضاعم تغییر نکرده،هنوز تو روستام هنوز تو خونه پدری هستم و مستقل نشدم و درس خوندن نشدنیه اینجا چون شلوغه خونه و اتاق ندارم

پول هم میخواد درس که من بیکارم

چرا؟موفقیت همیشه خوبه که

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....
سلام مجدد ببخشید اون تاپیک قفل شدسی سالمهنمیرسم چون اوضاعم تغییر نکرده،هنوز تو روستام هنوز تو خونه پ ...

الزاما علاقه به تحصیلات آکادمیک دارین؟

اگه بله شروع کنید تو هر سنی باشین مهم نیست

اینطور حال دلتون بهتره

وگرنه خیلیا هستند در زمینه هایی متخصص اند و فعالیت می‌کنند که هیچ ربطی به تحصیلات آکادمیک آنها نداره

کافیه یک چیزی که حال دلتون را خوب میکنه پیدا کنید و باهاش شروع کنید

الزاما علاقه به تحصیلات آکادمیک دارین؟اگه بله شروع کنید تو هر سنی باشین مهم نیستاینطور حال دلتون بهت ...

نمیدونم چی حالمو خوب میکنه دیگه،چون من برنامه زندگیمو روی درس و دانشگاه بسته بودم مثل بقیه مردم،چون دانش آموززرنگ هم بودم و از نظرم راحت میتونم قبول بشم ومسیر همواره

اگه از روستا نیام بیرون نمیتونم کاری بکنم،باید از این خراب شده خارج بشم بعد میتونم دسترسی داشته باشم به زندگی

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....
نمیدونم چی حالمو خوب میکنه دیگه،چون من برنامه زندگیمو روی درس و دانشگاه بسته بودم مثل بقیه مردم،چون ...

چرا فور میکنی روستا محدودت کرده؟