2777
2789
عنوان

من معلم دبیرستان دخترانه هستم لطفا یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 8784 بازدید | 310 پست

برای من پیش اومده بیرونش کردم نرفت بیرون ـپررو بازی دراورد 

منم از کلاس رفتم بیرون و گفتم دیگه تدریس نمیکنم 

والدین بقیه بچه ها به دفتر فشار اوردن و مجبور شدن پدرش رو بخوان و تعهد دادن کتبی و بعد اون اصلا تو کلاس باهاش نه حرف میزدم نه میپرسیدم ازش. 

کلا ایگنورش کردم

همتا اسم خـودمه♥
آخی عزیزم پس سعی کن خوب درساتو بخونی تا کنکور قبول بشی برای فیزیک هم اگه سوالی داشتی از من بپرس ...

خیلیی ممنون 

راستش همین الانم سوال دارم🫠😂

چه کتاب کمک درسی بخرم برا نهایی؟فرمول بیست خوبه از نظرتون

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی پررو هستن هرچی بگم جوابمو میدن والا منم یه روزی دانش آموز بودم همسن اینا بودم جرعت نمیکردم به ...

من دبیر هنرستانم و با بچه های خیییلی شلوغ سرکله میزنم 

من اکثرا با نگااااه کلاس رو کنترل میکنم، به دانش اموزای شلوغ خیلی جدی و گاها خشن نگاااه میکنم و تا ساکت نشن درس رو ادامه نمیدم. 

اگه دیدی همچنان شلوغ میکنن : بگو : اگه صحبتی یا مشگلی هس بگم خانم فلانی ( مدیر یا معاون) بیان سرکلاس، یا شما بری دفتر باهاشون صحبت کن ( خیلی ریلکس و جدی باش موقع گفتن این حرفا) 

من خیلی جدیم و سال پیش اصلا همچین مشکلی توی اون مدرسه وجود نداشت به نظرم مشکل از بچه های این مدر ...

بغرستش دفترحتما اگررنرفت برودفترمدیروبفرس کلاس شرمنده ازنزدیکانم امسال فرهنگیان دبیری اوورده شدیدناراحته هعی گفتیم برودبیری حقوقش ۱۵تومنه؟

خیلیی ممنون راستش همین الانم سوال دارم🫠😂چه کتاب کمک درسی بخرم برا نهایی؟فرمول بیست خوبه از نظرتون

بله فرمول بیست خیلی کتاب کاملیه  برای اینکه تست بزنید   و  توی کنکور با بهترین رتبه قبل بشید 

موفق و پیروز باشید 

زندگی آب روان است میگذرد   تقدیر من و تو هرچه است  همان میگذرد    

بغرستش دفترحتما اگررنرفت برودفترمدیروبفرس کلاس شرمنده ازنزدیکانم امسال فرهنگیان دبیری اوورده شدیدنار ...

بله مدرسه دولتی هستش  حقوقم ۱۵ تومنه    

سال های گذشته مدارس تیزهوشان تدریس میکردم حقوقش  ۱۷ تومن بود  

الان کلاس تقویتی دارم باهاشون    توی گروه پیام گذاشتم   اونایی که میخوان سرکلاس من حرف بزنن  یا درس نخونن    نمیخواد بیان سرکلاس 

با کتک کاری نه ولی دانش اموزا از معلم مقتدر حساب میبرن مطمئن باش میدونستن این رفتار قرار نیست توبیخی داشته باشه 

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
با کتک کاری نه ولی دانش اموزا از معلم مقتدر حساب میبرن مطمئن باش میدونستن این رفتار قرار نیست توبیخی ...

نه من اصلا با خشونت رفتار نمیکنم   چون خوشم نمیاد حتی  سرکلاسم نمیخوام صدامو بالاببرم  ولی خب بهشون تذکر میدم 

الانم دارم میرم مدرسه باهاشون کلاس تقویتی دارم 

توی گروه نوشتم   هرکی میخواد نیاد سرکلاس من یا بخواد حرف بزنه و درس نخونه همون بهتر که زحمت نکشه بیاد

این پیام خوبه به نظرتون ؟ 

بله متاسفانه خیلی پررو شدن

سری بعد اگه کسی حرف زد اول تذکر بده اگه ادامه دادن درس نده  بگو خودتون باید بخونین 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
خدا شاهده من اگه معلم میشدم راهی زندان میشدم چون تحمل این همه گستاخی رو ندارم و کار دست خودم میدادمخ ...

😂  متولد چه سالی هستید ؟ 

من بهشون تذکر میدم   ولی خب  مدیر به جای اینکه طرف معلم هارو بگیره    طرفداری اونارو میکنه   همه ی معلم ها  از دستشون شاکی شدن