2777
2789
عنوان

واکنشتون نسبت به کسی که بهتون ابراز علاقه کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 69 پست
زیاد خوشم نمیاد تواین رابطه ها برم مخصوصا پیرامون همش بخاطر بازی کردن میانخب من زمانم خیلی برام ارزش ...

اصلا رفیق باز نیستم

ولی فکر میکنم رفیق داشتن خودش یه هنره

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان نمیدونم خوشحال باشم ینفر دیگم مثل من بدبخته😂😂

خوشحال باش😁

چون منم همینم دقیقاااااا 😎

لطفا اگر موافق نظر من نیستید ریپلای نکنید. افراد بی ادب، متعصب، بی فرهنگ  ریپلای نکنید ،توصیه ام به شما اینه که با من اصلااااااا بی ادبی نکنید من از شما بی ادب ترم اینقدر که به شما اُسکار با ادب ترین فرد سال و میدن🙏

بجان خودم ۳۵سالمه ولی عکسالعمل مطمعنم از ی دختربچه ۱۲ ۱۳ ساله بدتره🤦‍♀️

حس خجالتی یا خطر؟

مثلا طرف سو استفاده گر باشه؟

من اگر کسی بهم ابراز علاقه کنه همونجا پرهاشو میکنم

بعد میام با خودم فکر میکنم میبینم کیس خوبی بودا

و قسمت دارک ماجرا اینه که همه ی اونایی که ابراز علاقه کردن یا خط دادن و من شستمشون و پهنشون کردم ازدواج کردن با دخترایی که از منم بهتر بودن😊😊😊

لطفا اگر موافق نظر من نیستید ریپلای نکنید. افراد بی ادب، متعصب، بی فرهنگ  ریپلای نکنید ،توصیه ام به شما اینه که با من اصلااااااا بی ادبی نکنید من از شما بی ادب ترم اینقدر که به شما اُسکار با ادب ترین فرد سال و میدن🙏

بستگی داره خو

اگه کسی باشه که دوسش ندارم مسلما نه ولی اگه کسی باشه که هیچ حسی بهش ندارم جوری که ناراحت نشه باهاش حرف میزنم ردش میکنم

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم و سبک زندگی مشابه😇

من اگر کسی بهم ابراز علاقه کنه همونجا پرهاشو میکنمبعد میام با خودم فکر میکنم میبینم کیس خوبی بوداو ق ...

اخ

واقعا دارک بود😂😂

حس خجالتی یا خطر؟مثلا طرف سو استفاده گر باشه؟

بابا جان ناشی ام بلد نیستم مثل آدمی زاد برخورد کنم 😅😅😅

شوخی میکنم خطر و سواستفاده گری میترسم ترس دارم 

یکی بیاد بگه خوشم میاد ازت صدات رفتارت قشنگه ک تشکر میکنم میگم شما لطف داری محبت دارین اگه گفت آشنا بشیم 

💃💃اینطور میشم😅😅😅

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

اخواقعا دارک بود😂😂

😎😊