یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
الان نمیدونم خوشحال باشم ینفر دیگم مثل من بدبخته😂😂
خوشحال باش😁
چون منم همینم دقیقاااااا 😎
لطفا اگر موافق نظر من نیستید ریپلای نکنید. افراد بی ادب، متعصب، بی فرهنگ ریپلای نکنید ،توصیه ام به شما اینه که با من اصلااااااا بی ادبی نکنید من از شما بی ادب ترم اینقدر که به شما اُسکار با ادب ترین فرد سال و میدن🙏
من اگر کسی بهم ابراز علاقه کنه همونجا پرهاشو میکنم
بعد میام با خودم فکر میکنم میبینم کیس خوبی بودا
و قسمت دارک ماجرا اینه که همه ی اونایی که ابراز علاقه کردن یا خط دادن و من شستمشون و پهنشون کردم ازدواج کردن با دخترایی که از منم بهتر بودن😊😊😊
لطفا اگر موافق نظر من نیستید ریپلای نکنید. افراد بی ادب، متعصب، بی فرهنگ ریپلای نکنید ،توصیه ام به شما اینه که با من اصلااااااا بی ادبی نکنید من از شما بی ادب ترم اینقدر که به شما اُسکار با ادب ترین فرد سال و میدن🙏