2777
2789

من معلم دبیرستان دخترانه هستم و امسال اولین سالی هستش که توی این مدرسه تدریس میکنم      امروز داشتم تدریس میکردم  یکی از دانش آموز ها  خیلی حرف میزد که کار همیشگیشه   بهش چند بار با مهربونی تذکر دادم   دیدم ساکت نمیشه بازم تذکر دادم یهو داد زد گفت  ای بابا چیه هی میگی ساکت حرف نزن  نمیخوام سرکلاست بشینم مشکلیه     و   من واقعا بهم برخورد   و به زور جلوی خودمو گرفتم که گریه نکنم  و بقیه دانش آموز ها هم فهمیدن و زدن زیرخنده       این موضوع برای منی که با جون و دل تدریس میکنم  واقعا سخته      به نظرتون سری بعد چطوری باهاشون برخورد کنم ؟ 

زندگی آب روان است میگذرد   تقدیر من و تو هرچه است  همان میگذرد    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام

پایه چند چه رشته ای بود چی تدریس می کنید؟

من خودم دوازدهمی ام

شما به عنوان معلم اصلاااا نباید گریه بیوفتید

یه ذره ضعف از خودتون نشون بدید تا آخر سال کلاس از دستتون در می یارم

خیلی پررو هستن هرچی بگم جوابمو میدن   والا منم یه روزی دانش آموز بودم همسن اینا بودم جرعت نمیکردم به معلم چیزی بگم

به عنوان ی دانش اموز دبیرستانی که همکلاسیام خیلی شلوغن تا معلما جدی نباشن و کنترل کلاسو به دست نگیرن ...

من خیلی جدیم  و  سال پیش اصلا همچین مشکلی توی اون مدرسه وجود نداشت   به نظرم مشکل از بچه های این مدرسه هست 

میبردیش دفتر

نه اصلا از دفتر و اینجور چیزا نمیترسن   مدیر هم که ماشالا  با اونا همدسته فقط تعهد الکی میگیره و بعدم هرکاری بخوان میکنن