2777
2789
عنوان

علایم پریود دارم اما 😐😐😐😐😐😐

101 بازدید | 13 پست

ماه پیش علایم داشتم 

نشدم 

خیلی حالم گرفته شد 

یه طوری شدم 

ببخشید ببخشید شنیدم وقتی آدم علایم داشته باشه و رابطه داشته باشه و تحریک بشه اون روز پریود میشه درسته ؟

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

اره من بارها اینجوری شده ک فردای رابطه پریودشدم

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره من بارها اینجوری شده ک فردای رابطه پریودشدم

مرسی 🌺

البته گفتنش برام سخته اولین بار 🥴

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰
مرسی 🌺البته گفتنش برام سخته اولین بار 🥴

میخای باردارشی؟

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

میخای باردارشی؟

نه

میخام پریود بشم 

حال روحیم بهم ریخته وقتی علایم دارم پریودم تاخیر میوفته همیشه 

نهمیخام پریود بشم حال روحیم بهم ریخته وقتی علایم دارم پریودم تاخیر میوفته همیشه

عزیزم❤️اره منم هی اینوراونور میشه ..عادیه.

یکی دودروزه میشی عجله نکن

عزیزم❤️اره منم هی اینوراونور میشه ..عادیه.یکی دودروزه میشی عجله نکن

چون سری قبل طولانی شد 

خیلی حالم بد بود 

الان ینی حاضرم هر کاری کنم سر وقت بشم 🥲🥴

چون سری قبل طولانی شد خیلی حالم بد بود الان ینی حاضرم هر کاری کنم سر وقت بشم 🥲🥴

عزیزم میتونی بری دکتر،واس تنظیم‌شدنش بگی‌دارو بده،البت اونام ضرر داره،دمنوش بخور،گل سرخ،دارچین...

عزیزم میتونی بری دکتر،واس تنظیم‌شدنش بگی‌دارو بده،البت اونام ضرر داره،دمنوش بخور،گل سرخ،دارچین...

مرسی