فردا روز ۱۴ انتقال جنینمه عصر وسوسه شدم با کلی ذوق رفتم بی بی چک گرفتم ولی منفی شد داغونم من اینسری خیلی امید داشتم و فکرم مثبت بود ازغصه خابم نمیبره طفلی شوهرم چقد ذوق داره ولی خبر نداره بازم خدا دست رد به سینمون زده ترخدا واسه دل شکستم دعا کنین من دارم دق میکنم دیوونه میشم
از بی بی چک متنفرم من هیچوقت مثبت واقعی توش ندیدم همیشه اشتباه میگه مارکش مدیکور بود لعنتی
مدیکور که واسه من درست گفت بعد از نیم ساعت هاله انداخت باردار بودم تو جفت حاملگیام همینطوری شد انشالله بارداری یه سوال عزیزم شما کدوم مدکز ivf انجام دادین؟ممنون
من از بچه بيزارربودم شوهرم گير داد بچه دار شدم شش ماه گريه ميكردم بعد بهش عادت كردم و دوسش داشتم درسته جونمونه ولي خيلييييي سخته انقدر اذيت داره دارم دومي و ميارم بره باهاش بازي كنه دست از سرم بردارن خيلي سخته دام تنگ مجردي و دوتايي مونه زود بچه دار شدم از هوسش نيومدم بيرون خدا هر وقت بخواد ميده ايشالا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!