2777
2789
عنوان

فردا موعد ازمایشمه بی بی چکم منفی شد😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 102 پست
نارنجي..........😢😢😢😢😢

وای نه خدای من. واقعا نمی دونم چی باید بگم خیلی امید داشتم بهت. عزیز دلم... متاسفم برات بخدا ما همه مون تو این راه هستیم. یکم استراحت کن دوباره یاعلی بگو بلند شو 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
جواب ازمایشم منفی بود کمتر از ۲ بود

عزیزم من هم تو سیکل ای وی اف هستم خدا می دونه که در این راه چقدر اذیت شدم می دونن که الان حالت خوب نیست ، من وقتی داشتم سقط می کردم دو سال پیش ناشکری کردم و حکمت خدا رو از یاد بردم حالا بعد از دو سال معلوم شده که مشکل ترومبوفیلی و ژنتیک داشتم یعنی اگر سقط نمی شد دچار نقص مادرزادی بود و مشکل ترومبوفیلی من معلوم نمیشد و ممکن بود الان مرده باشم، تمام این ماجرا رو بهت گفتم که اشتباه منو نکنی عزیز دلم صبرت رو بیشتر کن فکرت رو اصلا از بچه بیار بیرون سعی کن به چیزهای دیگه ای که آرزوشونو داشتی فکر کنی و تا بچه نیومده و دست و پاتو نبسته در جهت رسیدن به خواسته هات تلاش کنی مطمئن باش که اون وقت خدا هم هر وقت صلاح خودت و زندگیت باشه بهت بچه میده ، من ماه دیگه انتقال دارم ، همه چیز رو سپردم به خدا اگه شد که خدا رو شکر و اگه نشد همین کاری که به شما پیشنهاد کردم رو می کنم و می خوام برم ارشد و دکتری  رو بگیرم ان شاء الله

توکل بر خدایت کن ، کفایت می کند حتما

اگر عاشق شوی با او ، صدایت می کند حتما

هر چه دلم خواست نه ان می شود ، هر چه خدا خواست همان می شود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون دوستای خوبم از همدردیتون بخدا خیلی روحیه گرفتم از حرفای تک تکتون ممنونم من که نا امید نمیشم انشالا بعد دوپریودی انتقال جنین فریز میدم خدا هست کمک حال همنون هست اینو مطمئنم بخدا شعار هم نمیدم هرسری میخورم زمین ولی باز بلند میشم 

نه رهات میکنه ،نه خودش بلده که نگهت داره

نارنجی جون بخدا خیلی ناراحت شدم وقتی از صفحه ۴ خواستم بیام ۵ بقیه چیزارو ببینم خیلی استرس داشت وقای دیدم منفیه کلی خورد تو ذوقم منم تو سیکل ای وی افم قرار بود این ماه انتقال بدن متاسفانه یادم رفت امپول دکا رو بزنم فک کنم واسه بعد عید میافته

خدایا دو بار تو این شش ماه دل منو شکوندی اما دل مامانای منتظر دیگه رو نشکون کفر نمیگم اما اعتقادم ضعیف شد کلی باهات راز و دل کردم کلی التماست کردم کلی گریه کردم آخرش نشد یعنی اصلا نشنیدی ببخشید اما واقعا دیگه هیچی نمیگم الهی هیچ مادر ای وی افی نتیجه منفی نگیره سخته بخدا سخته 

سلام نارنجی جون من شما را از اون موقع که گفتین قرص اووبوست مصرف کردین میشناسم عزیزم خوشحالم که میگی دو ماه دیگه می خوای بری واسه انتقال جنین ولی یه کاری تو این دوماه استراحت بهت پیشنهاد میدم انجام بده اگه نتیجه نگرفتی هر چی خواستی بگو چله زیارت عاشورا به روش ایت الله حق شناس را بردار تا چهل روز گناه نکن بعد از اون مطمئن باش حاجت روا میشی 

کاشکی یادمون نره با گناهامون دل مولامون را میشکنیم،وظهور رو عقب میندازیم،قربون دل شکسته ات بشم اقا جانم
نارنجی جون بخدا خیلی ناراحت شدم وقتی از صفحه ۴ خواستم بیام ۵ بقیه چیزارو ببینم خیلی استرس داشت وقای ...

سلام نیلوفر ابان قربونت برم از همدردیت انشالا برای شمام بعد عید انجام بشه بسلامتی و اینو بدون که اگه عقب افتاده حتما حکمتی توشه پس این مدت حسابی بخودت برس رحمتو تقویت کن

سلام نارنجی جون من شما را از اون موقع که گفتین قرص اووبوست مصرف کردین میشناسم عزیزم خوشحالم که میگی ...

ممنونم که بهم گفتی زهراجون باشه از امروز چله زیارت عاشورا میگیرم

سلام نیلوفر ابان قربونت برم از همدردیت انشالا برای شمام بعد عید انجام بشه بسلامتی و اینو بدون که اگه ...

فدات زنگ زدم مرکز گفت مشکل خواستی نیس همین دوره انجام میشه

خدایا دو بار تو این شش ماه دل منو شکوندی اما دل مامانای منتظر دیگه رو نشکون کفر نمیگم اما اعتقادم ضعیف شد کلی باهات راز و دل کردم کلی التماست کردم کلی گریه کردم آخرش نشد یعنی اصلا نشنیدی ببخشید اما واقعا دیگه هیچی نمیگم الهی هیچ مادر ای وی افی نتیجه منفی نگیره سخته بخدا سخته 
جدی؟خداروشکر انشالا مثبت شدنتو بزودی بیای خبر بدی

ممنون عزیزم