2777
2789
عنوان

فردا موعد ازمایشمه بی بی چکم منفی شد😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 102 پست
ازه بخدا ما هرسری که درمانمون شروع میشه از دارو بگیر تا عمل تخمک کشی و انتقال و حواشیش ۷ تومن میشه

اوه عزیزم ماهم پول نداریم واسه ای وی اف 

تازه همین ای یو ای رو با بدبختی انجام میدیم 

من همش میترسم شوهرم بعدها بدون بچه ترکم کنه یا سرد بشه از زندگی 

من مامان کنجدم   Thank God..my wish comes true 2017......baby...2018

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ووای خدابهت ببخشه نی نی کاش منم انقدربچه م ودوس داشتم. البته شایدشمازندگی هاتون خوبه پس مستحقش هست ...

منو شوهرم عاشق بچه هستیم شوهرم بیشتر از من بچه دوسته زندگی خاهرم مثه شماست دوتا دختر ناز داره اماشوهرش زندگیشو جهنم کرده بیزاره از بچه

نه رهات میکنه ،نه خودش بلده که نگهت داره

فریز شده ها فقط هزینه ذوب جنین و داروهاشو که چیز خاصی نمیشه میگیرن ما از سال ۹۴ تا الان ۲۸ میلیون پو ...

انشالله به زودی زود خدا دلتو شاد کنه دامنتو سبز کنه خواهرمنم کلی مشکل داره رحمش سپتوم داره و کلی فیبروم عمل کرده ۲ بار لاپاراسکوپی شده من همش بهش می گم برو آی وی اف فک می کردم زودی می گیره 

فریز شده ها فقط هزینه ذوب جنین و داروهاشو که چیز خاصی نمیشه میگیرن ما از سال ۹۴ تا الان ۲۸ میلیون پو ...

۲۸میلیون..

الهی بمیرم

خدایااین دخترلایق بچه اس..چرابهش نمیدی..

انوقت کسانی که روزی صدباربازندگی هایی که اشتباهی سرنوشتشون شدبچه میدی که روزبه رورله تربشن....

کرمت روشکر

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

اوه عزیزم ماهم پول نداریم واسه ای وی اف  تازه همین ای یو ای رو با بدبختی انجام میدیم  من ...

بخدا منم میترسم زندگیم سرد بشه هرچند شوهرم یه فرشتس ولی اونم ادمه تحملش تا یه حدیه

منو شوهرم عاشق بچه هستیم شوهرم بیشتر از من بچه دوسته زندگی خاهرم مثه شماست دوتا دختر ناز داره اماشوه ...

واای توروخدامیبینی..خدابهت بهترینش روببخشه

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

هاله که انداخت وقتی دومی رو استفاده کردم ولی بعد از یکساعت بود که فک نکنم صحت داشته باشه

عزیزم من بعد از دوساعت ک رفتم بی بی چکمو بندازم دور دیدم هاله انداخته و باردار بودم

توکل کن ب خدا و ناامید نباش و غصه ب دلت راه نده..میدونم سخته ولی جز توکل کاری نمیتوتی کنی

۲۸میلیون.. الهی بمیرم خدایااین دخترلایق بچه اس..چرابهش نمیدی.. انوقت کسانی که روزی صدباربازندگی ه ...

خودم روزی صدبار ازین حرفا با خدا میزنم که پس عدالتت کجاست ولی باز خودم خفه میشم میگم نکنه ناشکری کنم

بخدا منم میترسم زندگیم سرد بشه هرچند شوهرم یه فرشتس ولی اونم ادمه تحملش تا یه حدیه

خدا جای حق نشسته 

من و تو دعا میکنیم توکل بخودش داریم و منتظر معجزه ایم 

ما که بنده هستیم اون خدایی کنه دلمون رو شاد کنه 

توکلت علی الله 

من مامان کنجدم   Thank God..my wish comes true 2017......baby...2018

[QUOTE=52535697]عزیزم من بعد از دوساعت ک رفتم بی بی چکمو بندازم دور دیدم هاله انداخته و باردار بودم توکل کن ب خدا و ...[/QUOT

دقیقا الان فقط خدا میتونه دستمو بگیره 

خودم روزی صدبار ازین حرفا با خدا میزنم که پس عدالتت کجاست ولی باز خودم خفه میشم میگم نکنه ناشکری کنم

دخترگل ایشالااونی بشه که خودتوشوهرت میخاین