2777
2789
عنوان

فردا موعد ازمایشمه بی بی چکم منفی شد😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 102 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله مثبت باشه فردا.. و مامان شده باشی. بیای خبر بدی ها 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
بيبي چكا الان اصلا قابل اطمينان نيستن ولي توروخدا استرس نگير سمه ها سمممممم خواهرشوهر من استرس هاش ن ...

من اینسری خیلییییی اروم بودم اصلا استرس نداشتم الانم فقط غصه دارم وگرنه استرس ندارم اخه من خیلی تنهام صب تا شب تنهام هیچکس نیس شوهرمم دیر میاد خونه واقعا امید داشتم اینسری بچدار میشم ازین تنهایی درمیام

نه رهات میکنه ،نه خودش بلده که نگهت داره

عکس بفرست ببینم... اصلا اشتباه هه که شب زدی.. ادارارت باید غلیظ باشه معمولا صبح باید بزنی. پاشو یکی ...

از بی بی چک متنفرم من هیچوقت مثبت واقعی توش ندیدم همیشه اشتباه میگه مارکش مدیکور بود لعنتی

از بی بی چک متنفرم من هیچوقت مثبت واقعی توش ندیدم همیشه اشتباه میگه مارکش مدیکور بود لعنتی

این سری واقعی بوده. فردا صبح بیای خبر بدی ها 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
ايشالا كه ميشه به قران بچه هيچ تحفه اي نيست مياد از تنهايي همچين درت مياره هوس تنهايي كني ايشالا خدا ...

بخدا همه همینو میگن بهم ازبس حساس شدم رو این مسئله واسه همین انقد خودمو داغون کردم

هورمون بارداری اول تو خون دیده میشه یا تو ادرار؟

خون