2777
2789
عنوان

سهمیه کنکور 💔

330 بازدید | 49 پست

من گفتم میخام برم دانشگاه شهید بهشتی و تاکید داشتم تلاش خودم حالا ۵ درصد سهمیه هم دارم دروغم نگفتم یه کاربر برگشت گفت سهمیه حرومه 

عزیز من حق بهت میدم 

اما من انتخاب نکردم که سهمیه داشته 

باشم حالا که دارم استفاده نکنم؟ 

آخه مگه من گذاشتم این قانون رو یعنی واقعا من بقرآن 

اگه خودم نداشتم به اونایی که داشتن میگفتم استفاده کنن 

نوش جونشون چرا وقتی یه دست کمکی به یکی هست 

ما باید فشار بخوریم پدر من جون خودش رو گذاشته وسط ۲۴ ماه حالا قراره در برابر اون همه زحمتی که کشیده ۵ درصد سهمیه به بچش بدن همه میگن حرومه 

حروم زمانی بود که پدر من و پدران ما فرار میکردن مثل خیلیا

که الان اینجا دست عر..اق بود میدونستید چه کار بزرگی کردن 

من نمیگم تاثیر نداره میگم من روش حساب نمیکنم و مثل همه ای شما تلاش میکنم برای رسیدن به اهدافم دوست عزیز 🩶

نظر شما چیه ؟ 

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

نمی‌دونم گل ولی به نظرم کاری که برای وطنت می‌کنی باید بی منت باشه...

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میگم اگر واقعا کسی که سهمیه داره خونده حق داره اگر نخونده و فقط برای سهمیه که پدرش زحمت کشیده و بچه هیچ نقشی نداشته نباید تفاوتی باشه یا کسی که سهمیه نداره و خونده باشه 

درسته فرقی هست بین بچه های که پدرشون آسیب دیده تا ندیده باشه ولی مثلا اونایی که واقعا آسیب دیده

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

خودت انتخاب نکردی که داشته باشی 

ولی خودت انتخاب میکنی که ازش استفاده کنی یا نه 

اما استفاده کن چون تو نکنی یکی دیگه اینکارو میکنه 

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

چه ربطی داره یعنی چون پدرتون رفتن جنگ شما باید از بقیه همسن و سالات خونت رنگین تر باشه؟؟

اگه میخواستن امتیاز بدن میتونستن بخشی از هزینه تحصیلت رو پرداخت کنن یا هرچیز دیگه 

نه که بیان تو کنکور سهمیه بذارن

من خودم به شخصه راضی نیستم واقعا کنکور فقط به خود آدم بستگی نداره به رقیب هاتم بستگی داره که ماشالا همه هم سهمیه ای ان

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

چه ربطی داره یعنی چون پدرتون رفتن جنگ شما باید از بقیه همسن و سالات خونت رنگین تر باشه؟؟اگه میخواستن ...

اونا اینکارو کردن نه 

من شاید واقعا خدا یه جا بهم شانس داده  باشه 

همینم استفاده نکنم؟ 

چقد مثلا یه مثال میزنی

ببین برای دانشگاه واسه هر سهیمه پذیرش جدا داره

یعنی تو با کسایی که سهمیه ۵ درصد برای دانشگاه رقابت میکنی

۳۰ درصد پذیرش دانشگاه مال ایثارگراس 

ولی از این ۳۰ درصد ۵ درصدش مال اوناییه که سهمیه ۵ درصدی دارن ۲۵ درصدش مال جانباز و...

من میگم اگر واقعا کسی که سهمیه داره خونده حق داره اگر نخونده و فقط برای سهمیه که پدرش زحمت کشیده و ب ...

آسیب ندیده باشه هم زحمت کشیده 

من خودم میخام تلاش کنم برای مثال ۲ هزار کمکم کنه 

بقیش باید خودم تلاش کنم

شما استفاده کن و حرف دیگران برات مهم نباشه هرکی ناراضیه اگر خودشم داشت استفاده میکرد

منم همین میگم 

نمیدونم قسمت حرومش کجاست