2777
2789
عنوان

مربی هستم تو باشگاه

102 بازدید | 11 پست

مربی شنا و فیتنس پیلاتس هستم از وقتی بچه هام دنیا اومدم اندامم خیلی تغیر کرد الانم لاغرتر کردم اما بازم مثل قدیما نشدم میدونم ک تا ۶ماه دیگ کل چربی اب میکنم اما جلو شاگردام اعتماد ب نفس قبل ندارم اخه خودمم دارم خودمو ب ایده آل می رسونم اما میگم با خودشون میگن مربی خودش اضافه وزن داره من با عشق کار میکنم اماوافعا اعتماد ب نفسم ازبین رفته 

هنوز من اومدم از شما بپرسم چ ورزشی برای لاغری بازو خوبه🙁

خوب اون که میدونم و اینکه خداروشکر شاگردام خیلی راضی هستن و کلی سایز کم کردن من ب عنوان یک مربی از تغیر اندام بعد بچه دار شدن ناراحتم من ۲۵کیلو اضافه کردم چون دوقلو داشتم و الحمدالله ۲۰ کیلو کم کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب اون که میدونم و اینکه خداروشکر شاگردام خیلی راضی هستن و کلی سایز کم کردن من ب عنوان یک مربی از ت ...

خب چ ورزشی باید انجام داد؟

شما کدوم شهرید؟

ناراحتی نداره ایشالا زودتر لاغرمیکنی

🤍Khodaya.shokret

هنوز من اومدم از شما بپرسم چ ورزشی برای لاغری بازو خوبه🙁

و اینکه ورزشی نداریم ک شما بخوای موضعی کم کنی اول باید چربی بدنتون بیاد پایین بعد کلی حرکات تو گوگل ک میتونی سرچ کنی حرکت شنا دست چسبیده ب بدنت روی زمین یا دیوار حرکات با کش و حرکات با دستگاه کلی حرکت داریم

و اینکه ورزشی نداریم ک شما بخوای موضعی کم کنی اول باید چربی بدنتون بیاد پایین بعد کلی حرکات تو گوگل ...

بله رژیمم  راستش باشگاه ازم دوره نمیتونم برم میخواستم توی خونه ورزش کنم نوشته بودن شناسوئدی خوبه برای بازو

🤍Khodaya.shokret

اره واقعا درست میگین خودشون درجریان نیستن ک شما باردار بودین؟

اره متاسفانه یک مجرد و متاهل باهم قیاس میکن و اینکه درصد بالایی عمل میکنن و خودشون مربی جا میزنن عزیزم حرکت دیپ عالیه بزن سرچ کن

اره متاسفانه یک مجرد و متاهل باهم قیاس میکن و اینکه درصد بالایی عمل میکنن و خودشون مربی جا میزنن عزی ...

چشم مرسی💕

شمایم حتما با رژیم و ورزش لاغرمیشی ناراحت نباشین حرف مردم ک همیشه هست.

🤍Khodaya.shokret

تازه دیدم گفتید مربی باشگاه هستید بعضی وقتا مشکلتمون چیزایی ک ازش گذشتیم خیلی از باشگاه بدون آهنگن خیلی ها هم آهنگ دارن و جزو آهنگای حرام محسوب میشن اگر بتونی مدیریت کنی فضا رو خیلی خوب همون‌طور ک قرآن برای چشم سودمند ،صوتشم برای گوش مفید