2777
2789
عنوان

خانواده ی شوهرم اذیتم میکنن

1347 بازدید | 39 پست

سلام به خانومای عزیز،یه مشکلی برای من پیش اومده ممنون میشم درموردش نظرتونو بگید و اگه راه حل و راهکاری به ذهنتون میرسه کمکم کنید.

1ساله که ازدواج کردم،من یه مادر شوهر و دو تا خواهر شوهر دارم ،اینا به هر بهانه ای اذیتم میکنن ،هر رفتار و حرفی که میزنم را حرف درمیارن و تیکه و کنایه میزنن،به هر بهانه ای دعوا راه میندازن واقعا آسایش و آرامشمو سلب کردن.هم توهین میکنن هم خواهر شوهر کوچیکم یکبار دعوا راه انداخت کتکم زد البته همسرم ازم دفاع کرد.الآن مشکل اینه که من به همسرم میگم وقتی میبینی از من خوششون نمیاد منو نبر خونه ی اونا،خودت به عنوان پسرشون حق داری رفت و آمد کنی اما من به خاطر رفتار و حرفاشون اذیت میشم منو نبر اونجا ،همسرم هم میگه باشه پس اگه تو نیای خونه ی اونا منم دیگه نمیام خونه ی پدر و مادر تو. هرچقدر هم توضیح میدم اینکارت گروکشی هستش من دلیل دارم واسه نیومدن اما تو خانواده ی ما که کسی به تو بی احترامی نمیکنه تو میتونی راحت رفت و آمد کنی،اما حرفم فایده نداره. شما به جای من باشید چیکار می کنید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همراه همسرم میرم خونشون هفته ای یکبار یا ماهی بکبار همراه همسرمم برمیگردم ! 

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

برو با شوهرت نذار تنها بره 

اما هرچی گفتن فقط سکوت کن و بی اعتنایی 

جز سلام وخداحافظ صحبتی نکن 

هروقت دیدی تیکه میندازن یا دارن دعوا درست میکنن ی لبخند ملیح بزن و جوابشون رو نده تا فیها خالدونشون میسوزه 

این تجربه من بعد ۸ سال 

دقیقا رفتار شوهر منه، و هیچ جوره عوض نمیشه بعد از ۱۲سال زندگی بهت میگم.

فقط الان جوری شده که بخاطر اخلاقای بد خانواده اش خودشم باهاشون قهر کرده و قطع ارتباطیم

اگر دوباره آشتی کنه مثل قبل من تحمل میکنم

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

خوب از اول ک داری میری همراه همسرت یسری شرط بزار

ک زود بلند شه زیاد نشینید در حد نیم ساعت اینا

بعدشم رفتی ی سلام و احوالپرسی.سنگین باش.زیاد وارد بحث ها و گفتگو هاشون نشو.بگو بخند نکن

چیزی پرسیدن جواب کوتاه بده.

اگر متلک یا تکیه ایی انداختن اصلن جواب نده ک باعث دلخوری و بحث جدید بشه.

فعلن اینجوری کن تا حساسیت همسرتون کمتر بشه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

خوب ولش کن حساسیت نشون نده شمام نرو اگه گفت پس منم نمیام بگو بهت بی احترامی نشده من دوست دارم کنارم باشی بیای حالا خودت دیگه میدونی چن بار که محل ندی خودش جلوتر تو میاد بعدم وقتی کتکت زدن عذرت موجه هست که نری یعنی خیلی بیشعورن دیگه من باشم نمی‌ذارم شوهرم بره 

اونا چون میدونن تو رو میتونن اینجوری اذیت کنن ادامه میدن وقتی جواب ندادی و ی جوری نشون بدی حرفا و کاراشون برات مهم نیست کم کم بیخیال میشن 

و اینکه اونجا بیشتر به همسرت بچسب 

وقتی رفتی خونه مادرشوهرت دعوات کردن همون جا خودتو بزن به بی هوشی از حال برو تا فکر کنن شک عصبی بهت وارت شده کاری بکن دیگه اخرین بارشون بشه اذیتت میکنن دیگه شوهرت بهت نمیگه بیا بریم خونه مادرم 

برو با شوهرت نذار تنها بره اما هرچی گفتن فقط سکوت کن و بی اعتنایی جز سلام وخداحافظ صحبتی نکن هروقت د ...

والا خواهر

مادر شوهر من۱۳ ساله هی خوب  میشه،هی،اذیت میکنه. 

اما ۹۰ درصد غذایی که از خونه من بره بیرون لب نمیزنه.

برای ۱۳ بدر رفتیم با،شوهرم گفتم من درست میکنم و شما زحمت نکش واگه میخواهی درست کنی بگو...‌.

بعد فردا آمد سر سفره نشست.......

۴ مدل کباب و دسر بود....

یه ذره غذا خودش درست کرده بود آمد گذاشت وسط سفره خورد...

خوب چه کنم؟؟.؟‌..

مهربانی باز می‌گردد 🤍

والا خواهرمادر شوهر من۱۳ ساله هی خوب میشه،هی،اذیت میکنه. اما ۹۰ درصد غذایی که از خونه من بره بیرون ...

حالا فکر کن مهمون فقط خودش و دخترش بود.

خواهرشوهر خورد

ولی اون نه

خوب،زنیکه روانی چکار کنم؟

مهربانی باز می‌گردد 🤍