2777
2789
عنوان

خانواده ی شوهرم اذیتم میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1353 بازدید | 39 پست
والا خواهرمادر شوهر من۱۳ ساله هی خوب میشه،هی،اذیت میکنه. اما ۹۰ درصد غذایی که از خونه من بره بیرون ...

خرافاتیه میترسه چیزخورش کنی

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

به نظر من اونا دوست ندارن بری خونشون

هرکاری از دستشون برمیگرده انجام دادن تا پاتو ببرن  دیگه نری 

ولی شوهرت نمیفهمه

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا فکر کن مهمون فقط خودش و دخترش بود.خواهرشوهر خوردولی اون نهخوب،زنیکه روانی چکار کنم؟

خوب نخوره

مگه مهمه

سهمشو بخورو کیف کن

اونا حرف می زنن تیکه می ندازن چون می خوان تو رو بچزونن 

به یه ورتم نباشه انگار نه انگار برو اونجا با شوهرت بگو و بخند و خوش بگذرون و برگرد  حرفاشون نشنیده بگیر  اینطوری اونا می سوزن 

والا خواهرمادر شوهر من۱۳ ساله هی خوب میشه،هی،اذیت میکنه. اما ۹۰ درصد غذایی که از خونه من بره بیرون ...

هیچی گلم 

اصلا نباید کاری کنی 

بذار ی چیز بگم

اشتباه اولت اینه که گفتی من غذا درست میکنم باید میذاشتی اونا خودشون ی فکری کنن به هر حال بزرگ جمع 

دوما وقتی شما به عهده گرفتی  خانومی کردی غذا درست کردی خیلی ببخشید اوما اون پستی خودش رو نشون میده که برای خودش غذا اورده 

من اگه جات بودم نه تنها ناراحت نمیشدم از این حرکت بلکه تو دلم میخندیدم که طرف اندازه ی بچه عقل و شعور نداره 

مطمعن باش هرکسی هم  تو اون جمع بوده همه مسخره کردن 

ی چیز کلی بگم تو نمیتونی این ادما رو تغییر بدی و درستشون کنی باید رفتاراشون بی اهمیت باشه برات 

هیچی گلم اصلا نباید کاری کنی بذار ی چیز بگماشتباه اولت اینه که گفتی من غذا درست میکنم باید میذاشتی ا ...

باورت میشه فقط واسه من دیوانه است.....

خونه دیگران ولش کنن زمین هم لیس میزنه

فکر کن طبقه بالا می شینه من پایینم

مهربانی باز می‌گردد 🤍

حالا نمیدونی یکی میره خونه این زن خودش را میکشه بخور بخور اگر نخوری بدم میاد

همین دیگه

رو خوردن نخوردن حساست کرده 

ولی واقعا مهم نیست 

خودش میدونه داره چیکار میکنه،فقط واکنش نشون نده 

من خواهرم 7 سال ازم کوچیکتره سیاستی که این داره چرچیل نداشت 5 سال ازدواج کرده با خانواده شوهر در حد سلام خداحافظ 3 ماه سه ماه نمیره خونه مادر شوهره شوهرش میره و میاد براش مهم نیست شوهرش خونه بابام بیاد یا نیاد مادر شوهره و خانواده شوهر سالی یه بار عید دعوت میکنه وقتی هم میگن چرا نمیایی میگه میرم سرکار وقت ندارم قسطامون زیاده نمیتونم نرم سرکار خلاصه بگم انگشت به دهن موندم با این سنش چقد سیاست داره 5 ساله نه پاشو از گلیمش درازتر کرده نه گزاشته اونا تو زندگیش دخالت کنن 

باورت میشه فقط واسه من دیوانه است.....خونه دیگران ولش کنن زمین هم لیس میزنهفکر کن طبقه بالا می شینه ...

کامل درکت میکنم 

اون از قصد اینکارو میکنه حرصت رو دربیاره میخوای بذاری به هدفش برسه؟؟؟؟

پس هرکاری کرد از این به بعد اصلا ناراحت نشو و سعی کن مدیریت کنی و برات مهم نباشه 

بهش نشون بده رفتارای بچه گانه اش نمیتونه تورو اذیت کنه 

من ی چیزی رو نمیفهمم چرا ابن ادما از سن و سالشون خجالت نمیکشن چرا از خدا نمیترسن چرا انقدر خودشون رو پست میکنن 

چرا زندگی پسرشون مهم نیست براشون 

ب نطرم تنها راهش اینه ی عروس سلیطه مثل خودشون گیرشون بیاد تا حالشون رو بگیره