2777
2789

شما چه کردید که دخترتون خودش با اختیار خودش و به دور از اجبار کم کم با بحث حجاب و پوشش موی سر در برابر نامحرم اشنا شد؟ خودم با اجبار ترجیحا مخالفم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من پسر دارم ولی مادر من هیچ وقت نگفت حجاب کن خودش حجاب داشت من میدیدم سوالاتم درباره حجاب پاسخ میداد یا راجع بهش برام قضه میگفت و کتاب میخوند بعد من خودم 9 ساله که شدم یادمه اینقدر گریه کردم مامانم برام چادر خرید چون از 7 سالگی میخواستم چادر سرم کنم مامانم میگفت نه از الان زده میشی خداروشکر 26 سالمه این چادر همیشه روی سرم بوده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
عزیزم سایه مادرتون مستندام مسجد هم میبردن شما رو؟ چقدر تاثیر گذار بود؟

والا من زیاد با مادرم مسجد نرفتم ولی یادش بخیر یه مسجد دم خونمون بود یه بار جانماز برداشتم گفتم برم مسجد گفت برو دیگه رفتم چند تا خانوم تو مسجد بودن اینقدر با من خوشرفتاری کردن که چی یکیشون بهم یه تسبیح هدیه داد یکی جانماز خلاصه باعث شدن من تا زمانی که تو اون خونه بودیم میرفتم اون مسجد الان نمیدونم زنده ان یا نه ولی یادم میفته براشون دعا میکنم که باعث شدن من به مسجد علاقه مند بشم در کل من معتقدم تربیت دست ما نیست باید بسپاریم بچمونو به اهل بیت من الان خودم پسرم سپردم به امام زمان چون حس میکنم فقط ایشون میتونن پسرمو تو این جامعه راهنمایی کنن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲