2777
2789
عنوان

بیاین غیبت کنیم اول خودم

93 بازدید | 11 پست

دیشب رفته بودیم خونه دختر داداشه شوهرم 

یعنی ببین خونه منفجر شده بود ۲ تا بچه داره یکی ۳ ساله یکی ۸ ماهه  کلی مو خوراکی اسباب بازی تشک ها چرکولی شده لباس ها به گنجه آویزون شده بود تو اشپز خونه پر ظرف کثیف میگفت دیگه قابلمه ندارم غذا درست کنم مادرشوهرشم همونجا زیر اپن خوابیده بود کل مدتی ک ما اونجا بودیم همش خواب بود اشپز خونه خیلی خیلی بوی بدی میداد تو حیاط کلی کیسه مای بیبی یعنی پرررررر اتاقشون از حال بد تر بود انقدر از حموم بوی بدی میومد خدا میدونه  بچه هاشو میبرد توی حموم و دستشور خونه میشست برای همین بوی بدی میداد گفتم پاشو کمکت کنم خونتو تمیز کن میگه ول کن حوصله ندارم همش سرش تو گوشیش بود بچش از بلندی افتاد دهنش پر خون شد از جاش پا نشد گفت خوب میشه  همین به شوهرشم خیانت کرده بعد شوهرش براش وقت عمل گرفته بود بره پروتز کنه یه جاشو  ای شانسسسسسس کجاییییییی

هرآنچه خدا بخواهد همان میشود 

دختر داداش شوهرم ❌

برادر زاده همسرم ✅

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط مادرشوهره ک خواب بود زیر اپن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

فوبیای من

خونه من اینطوری باشه و یکی بیاد خونه ام 

فوبیای منخونه من اینطوری باشه و یکی بیاد خونه ام

این مشخص بود روتینشون اینجوریه چون مثلا مهمون دعوت کرده بود میگفت الان تمیز کرده مثلا

هرآنچه خدا بخواهد همان میشود