2777
2789
عنوان

دونه های قرمز صورت نوزاد

42 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من نوزادم دوهفته اش هستش، صورتش و پاش و زیر گردنش دون دون های قرمز زده ریز، گاهی قرمز تر میشن و درشت تر، نمیدونم از چیه شماها تجربه نداشتین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا به چی شیر خشک ؟

ممکنه به لاکتوز شیر خشک و اینا حساسیت داشته باشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اها فردا نوبت دکتر داره اگه باشه اون میگه چی بخرم جایگزینش

شیر خشک بدون لاکتوز باید بگیری فکر کنم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
شیر خشک بدون لاکتوز باید بگیری فکر کنم

اها،راستی عزیزم ، پسرم زردی داشت دوروزه بهش ترنجبین میپم ممکنه به اون حساسیت داده باشه یا اینکه گرمای تنش بخاطر زردی اینجوری بیرون زده باشه؟ 

اها،راستی عزیزم ، پسرم زردی داشت دوروزه بهش ترنجبین میپم ممکنه به اون حساسیت داده باشه یا اینکه گرما ...

اوه اره ممکنه نده بهش