2777
2789
عنوان

2 دنگ خونه و 100 گرم طلا برای مهریه خوبه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1375 بازدید | 114 پست
24

نگو که خودت ۲۱سالته😁دقیقا شوهر منم ۲۴سالش بود عقد کردیم ببین شماکه میگی وضع خانوادش خوبه مطمئنا زمینی ملکی دارن که بنام شما بزنن دراین زمینه فقط باید طرف شما یه بزرگتر سرزبون دار داشته باشین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصن خونه نخواه، همون سکه رو بگو ۱۱۴ تا بزننبعدم سر مهریه اشتباهه تو صحبت کنی باید خانواده ها حرف بزن ...

آره میدونم. منم گفتم خانوادم حرف میزنن. ولی خانواده ی ایشون گفتن خودتون به توافق برسین

حس میکنم سنش بالاست معمولای پسرای بالای ۳۰ سال انعطاف کمی دربرابر اینجور موضوعات دارن احساسی تصمیم ن ...

نه گلم 24 سالشونه. ولی کلا ترس دارن از مهریه. میگن پس فردا اگه خواستی بگیری کل زندگی بابای من میره. میگن یه چیزی باشه که خودم بتونم بدم. در حد 2 میلیارد هم گفتن میتونن بدن

ببینم اسی رو دست پدر و مادرت باد کردی که همه ی این حرفا رو داری تحمل میکنی؟ و هیچی نمیگی؟ چند سالته ...

هم سنیم جفتمون. من 24 سالمه ایشونم 24 سالشونه

نمیدونم والا خودمم موندم که چرا اینقدر کوتاه اومدم

چقد شبیه منی😐😐به شوهر منم میگفتن دنبال مهریه وپوله حالا باز جالبه اونا وضعیت مالی انچنانم ندارن😂ن ...

نمیدونم چرا توهم اینو دارن که اموالشونو بالا بکشیم 

حقیقتش من خیلی کوتاه اومدم براشون چون نمیخواستم از دستشون بدم

عزیزم بقیه ی پیام هات رو خوندم مثل اینکه واقعا پسر خوب و خانواده داریهفکر کردم از روی خساست این کارا ...

ممنونم عزیزم

خودشون میگن من به نامت میزنم ولی برای مهریه نه

بعدا که زندگی کردیم اگه زندگی کن باشی من خودم خونه به نامت میزنم

ولی خانواده من اینو قبول ندارن

و خب حقم دارن تو جامعه الان

نه عزیزم اون 200 گرم طلا کلا بحثش از طلاهایی که برام میخرن جداست. یعنی حرفشو زدیم. گفتن سرویس و هدیه ...

اولا ک الهی خوشبخت بشی حتی برای کار ساده هم راهت ب دادگاه خانواده کشیده نشی و تا آخر عمر پیش هم عاشقانه بمونید 

خوبه پس 

بازم ببین مادر و پدر چی میگن

ولی اگر پسری ک انتخاب کردی ذات خوب داشته باشه و مرد باشه خوشبختت می‌کنه و میگی کاش همون مهر هم اذیت نمی‌کردم❤️

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/منت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش.(اقبال لاهوری)
نگو که خودت ۲۱سالته😁دقیقا شوهر منم ۲۴سالش بود عقد کردیم ببین شماکه میگی وضع خانوادش خوبه مطمئنا زمی ...

نه منم 24 ام 😅

خوشبخت بشین عزیزم ❤️

کلا خانوادشون از اول مخالف این وصلت بودن

این خانوادشو کلی راضی کرده که بیان جلو

حالا هم نمیخواد هیچی از خانوادش بگیره

میگه هر چی هست به عهده خودم باشه

اولا ک الهی خوشبخت بشی حتی برای کار ساده هم راهت ب دادگاه خانواده کشیده نشی و تا آخر عمر پیش هم عاشق ...

ممنونم عزیزم. نمیدونم راستش دو دل شدم.

آدمی که سر مهریه چونه میزنه سر باقی مواردم ممکنه چونه بزنه

ان شاء الله هر چی خیره همون پیش بره

شما هم همیشه خوشبخت باشین ❤️

سلام خوبید یعنی طلا مال زنه ,اگه تغییر بدی به طلای دیگه ,و بفروشه ?اینو کجا گفت ,اخه من همیشه خواهرا ...

سلام اره فدات

قسمت دیشب آقای قاضی رو حتما دانلود کن ببین

طلا رو اگه فروختی دیگه نمیتونن پس بگیرن 

پشت هر کاربری یه قلب هست❤
نه منم 24 ام 😅خوشبخت بشین عزیزم ❤️کلا خانوادشون از اول مخالف این وصلت بودناین خانوادشو کلی راضی کرد ...

اینام مخالف بودن حتی کرایه راه اومدنشونم حساب کرد تا بیان ... انشالله هرچی خیره براتون پیش بیاد عزیزم ❤️

ممنونم عزیزم. نمیدونم راستش دو دل شدم.آدمی که سر مهریه چونه میزنه سر باقی مواردم ممکنه چونه بزنهان ش ...

😍 ممنون گلم و همچنین

عاقلانه پیش برو

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/منت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش.(اقبال لاهوری)