2777
2789
عنوان

بیاید کارما بگم براتون

224 بازدید | 15 پست

یک خانمی 12 سال اذیتم کرد روح و روانم ریخت بهم

همیشه میگفتم خدایا میدمش دست خودتت

امروز شنیدم 2 مورد مشکل تو رحمش ایجاد شده و رفته تهران

حقیقتا ناراحت شدم..... اصلا خوشحال نشدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش اونی که منو اذیت کرده هم کارما پس بده 

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

ولی من خوشحال شدم خخخ

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست ، شبیه دندان پزشک ها که انقد دستمزد بالایی میگیرن که نصف مردم ایران هزینه درست کردن دندون ندارن طبق نظرسنجی 

من اگه اونا که اذیتم کردن کارما بدن شهر رو نون خامه ای میدم خیلی خوشحال میشم

لایکت کردم که منو یادت نره

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست ، شبیه دندان پزشک ها که انقد دستمزد بالایی میگیرن که نصف مردم ایران هزینه درست کردن دندون ندارن طبق نظرسنجی 

من ی بنده خدایی بهم ی آب آلوده داد تو بچگی خوردم مریضی بدی گرفتم ب قصد داد خوردم 

هرروز نفرینش میکردمون ایندمو بهم ریخت 

۱۵ سال میگذره ی بیماری ناعلاج گرفته نمیتونه ازدواج کنه 

یا ی پسری همش دخترای قد کوتاه و چاقو مسخره میکرد زن و دخترش چاق و قد کوتاه شدن

و.....

من اگه اونا که اذیتم کردن کارما بدن شهر رو نون خامه ای میدم خیلی خوشحال میشم

واقعا خوشحالی اینجور مواقع سخته

احساس کافر بودن میکنم

با اینکه حتی بارها و بارها آبروی منو برده 

ولی حقیقتا دوست ندارم گرفتار بشه

واقعا خوشحالی اینجور مواقع سختهاحساس کافر بودن میکنمبا اینکه حتی بارها و بارها آبروی منو برده ولی حق ...

چرا اونا که اذیتت کردن براشون مهم نبود 

اصلااحساس کافر بودن رو نکن 

بخاطر اینکه تا شب به گوشیم دست نزنم ،از صبح گذاشتمش تو کمد و الان خودم کجام؟ تو کمد  
نميتوني بكي مشكل رحمش حتما به خاطر كارما بوده الان خيليا مريضيهاي مختلف دارن كه كارما نيست

اینم هست

بخاطر اینکه تا شب به گوشیم دست نزنم ،از صبح گذاشتمش تو کمد و الان خودم کجام؟ تو کمد  

منم یکی رو دیدم رفت تو روستا آبروی ی دختر رو برد تو‌کل روستا

همون ماه 8ماهه زایمان کرد بچش رفت دستگاه رحم و تخمدانم و همه چی رو درآوردن که دیگه بچه دارم نمیشه

نمیدونم کارما بود چی بود