2777
2789

سلام🌸

من عقد هستم و هنوز مراسم عروسی خودمو نگرفتم

الان عروسی برادرشوهرمه و می‌خوام بدونم به نظرتون تو همچین مراسمی بهتره چه جوری رفتار کنم؟

مثلاً رقصیدن یا نحوه حضور و برخورد، که هم شیک و آبرومند باشه، هم کسی حس نکنه می‌خوام رقابت کنم یا توی چشم باشم

شما اگه جای من بودین چه رفتاری می‌کردین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس پفپفی ، رنگ روشن( نقره ای، ابی اسمونی ،صورتی خیلی ملیح ،نباتی و سفید ) اصلا نپوش 

ارایش در حد عروس نکن( منظورم چشم و چال مردم دربیاد)

طلاهای زیبا بذار اما شلوغ کاری نکن متناسب با مدل لباست

با همسرت برقص ، لطفا از خود بی خود نشو موقع رقص

خودتو نگیر ، خودتو تو چشم بقیه نکن ( زیرو زرنگ بازی در نیار انگار همه کاره ای)

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

یه لباس بلند و پوشیده می‌خریدم و بهترین آرایشگاه شهرمون میرفتم به مهمونا خوش آمد میگفتم وقتی عروس او ...

من خیلی با عروس صمیمی نیستم و فکرنکنم اونم راحت بخواد باهام برقصه

تصمیم گرفتم به تبریک گفتن و گرفتن چندتا عکس کنارشون اکتفا کنم

لباس کرم و سفید و ابی خیلی روشن نپوش

رو موهات اکسسوری تاج مانند نذار

لباستم خیلی باز نباشه

لبخند داشته باش 

با داماد بیشتر از اندازه ای که با عروس میرقصی نرقص

ولی دم در وایسادن کنار مادرشوهر و خوش امدگویی رو نمیدونم 🤔

تو فامیلای ما چه کنار مادرشوهر وایسی چه واینستی حرف درمیارن😐