2777
2789

مادر همون احساسی رو بهش داره که به فرزندی که از تخمک خودش باشه ؟

آیا اگه در یک ازدواج کرد بتونه بچه دار بشه و زن نتونه و تخمک اهدایی بگیرن، زن می‌تونه بچه ی شوهرش رو همون قدر دوست داشته باشه که بچه ای که از تخمک خودش بوده ؟

کسی اینجا هست که چنین فرزندی داشته باشه. چطور احساسی بهش دارید ؟

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلیا بچه ای رو بزرگ میکنن که نه از خودشون هست نه همسرشونچرا نشه

اون مسئله‌ خیلی متفاوته با این

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

خیلیا بچه ای رو بزرگ میکنن که نه از خودشون هست نه همسرشونچرا نشه

بله میدونم . ولی الان احساسی رو می‌خوام بدونم از تخمک اهدایی

اون مسئله‌ خیلی متفاوته با این

بله درسته . این بچه در واقع نصفش از شوهر آدم هست . بچه ی انتخابی کلا از خارج از خانواده اس

چرا حرفوووو میپیچونیبه ما گفتن با جنین اهدایی ای وی اف کنین از این بدتر نیست کهتخمکو میزارن فقط و تو ...

جنین اهدایی از نظر  قانونی و شرعی مشکلی نداره ؟ یعنی تخمک و اسپرم کلا از دو نفر دیگه هست؟

خیلیا بچه از پرورشگاه میارن با جون و دل بزرگش میکنن مهم اینه اون بچه قراره تو بدن همون مادر رشد کنه ...

کاش افرادی میومدن و از احساسشون میگفتن 

کافیه فقط بچه رو بغل کنی ،دیگه نفسش بند میشه به نفساش ...

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

زیباترین حس بچه بدون پدر ومادر سرپرستی میگیرن و دیگه تخمک اهدایی هم یک جور حس زیبایی خودش داره 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

اصلا چ فرقی داره تخمک خودت یا ن ... مگه الان پریود میشی احساس خاصی داری؟؟؟ 

خودت حامله میشی تو شکم خودته از تو تغذیه میکنه دقیقا عین همه اونایی ک حامله ان و بچه دار میشن... حالا تخمکی ک اصلا مطرح نیست ماله کسی دیگس...

اگه اینجوری فکر کنی اینایی ک بچه ب سرپرستی میگیرن ک نباید کلا بچه رو دوست داشته باشن 

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....