2777
2789
عنوان

2 دنگ خونه و 100 گرم طلا برای مهریه خوبه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1371 بازدید | 114 پست

چقدر سادع ای که فکر میکنی اون با این شرایط افتصادی میتونه خونه بخره که دودونگشو بزنه به نامت، اصلا وارد  بحث مهریه نشو که بدجور پشیمون میشی بزار پدرت این مشکل رو حل کنه اگه نخواست هم  بدرک 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدن

واقعا که

بزن بهم یا مهریه رو ول کن، حقوقتو بگیر

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

از کجا معلوم خونه تهیه کنه اولا

دوما همین دیشب سریال آقای قاضی نشون داد که آقا اگر خونه به نامت کنه بعدا میتونه پس بگیره

مگر حتما مکتوب کنید جای مهریه س

که معمولا کسی روش نمیشه بگه مکتوب کن امضا کن

من جات بودم از اون مقدار سکه دلخواهم کوتاه نمیومدم

تجربه خودمه

پشت هر کاربری یه قلب هست❤

خونه ای که هنوز وجود نداره رو نمیتونی به عنوان مهریه بگیری

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

بعد ازدواج خونه بزنن بزنه ب نامت؟ سه دنگ باید بگی 

مامان و بابات چی میگن؟تو این چهار سال قشنگ شناخت داری یا فقط همینجوری باهم وقت گذروندید؟ چون اگر شناختن خوب باشه و ادمه مهریه خوبه حتی ولی اگر مطمین نیستی ببین خانوادت راضین ب این مقدار؟ چون دنگ خونه مشخص نیس کی گیرت بیاد شاید اصلا نتونست خونه بخره

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/منت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش.(اقبال لاهوری)
از کجا معلوم خونه تهیه کنه اولادوما همین دیشب سریال آقای قاضی نشون داد که آقا اگر خونه به نامت کنه ب ...

ینی اگ ی خونه و ک باهم خریده باشن و بعد بفروشن و سهم خانومو بدن و بعد جدا بشن بعلاوه مهریه اونموقم میتونه پس بگیره؟