2777
2789
عنوان

2 دنگ خونه و 100 گرم طلا برای مهریه خوبه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1371 بازدید | 114 پست
ینی اگ ی خونه و ک باهم خریده باشن و بعد بفروشن و سهم خانومو بدن و بعد جدا بشن بعلاوه مهریه اونموقم م ...

راستش اینو نمیدونم فدات

فقط فهمیدم گفت هرچی رو آقا هدیه کرده میتونه پس بگیره

مگر چیزی که تغییر ماهیت داده

مثلا آقاهه گفت طلاهایی رم که براش خریدم میخوام

قاضی گفت چون طلاها رو خانمه فروخته گذاشته بانک مال خودشه و نمیتونی پس بگیری ( چون تغییر ماهیت داده) 

پشت هر کاربری یه قلب هست❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خونه ایی وقتی وجود نداشته باشه جز مهریه حساب نمیشهالان چون قیمت طلا اینجوری شده خانواده پسر دار کمتر ...

اینم خوبه 

ولی فکر کنم بشه خونه رو هم بگن 

چون یکی از فامیلامون مهریه اش این شد که درآینده خونه خریدن دو دنگش برای مهریه دختره هس

چخبره از قیمت طلا و سکه اگاهین؟اون قدیم بود ک اینقد میزدن ن الان ک اینقد گرون شده

ما همه ی فامیل کمتر از ۱۱۴ سکه و سه دنگ خونه شوهر نکردن

به جز موارد دیگه مثل سفر کربلا و چند تخته فرش و فلان

خانوادش گفتن باید خودتون دوتا به توافق برسین. منم اون اوایل رابطه که عاشق بودم گفتم من هیچی نمیخوام ...

از جانب خانوادت بگو ن خودت

بگو پدرم قبول نمیکنه همچین چیزیو

مهریه واجبه واسه دختر حتی اگه موقع طلاق نخواد بگیره ولی باید داشته باشه 

خونه باید باشه حتما

نمیشه اینطوری که میگی نوشت به عنوان مهریه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

خانوادش گفتن باید خودتون دوتا به توافق برسین. منم اون اوایل رابطه که عاشق بودم گفتم من هیچی نمیخوام ...

خدا نکشت، دو چرا ایقد ساده ای، خانوادش غلط کردن گفتن با تو طی کنه پسره خانواده پسره سیاست دارن به پسرشون گفتن خودت راضیش کن کار به باباش وخانواده ها نکشه چون اونموقع   مجبورن قبول کنن اصن مگه تو بزرگتر نداری که پسره داره  وخانوادش اینجور باتو حرف میزند، از من به تو نصیحت تو باید همه چیو بزاری تو دست خانوادت واونارو خیلی باارزش ببینی تا احترام بزارند وگرنه هی باهاشون راه بیای هی بیحیا تر میشن

نمیدن 114 تا

مگه نمیگی خانوادش گفتن خودتون دوتا توافق کنید ؟ماهم ۳سال دوست بودیم شب خاستگاری تا اومدن بحث کنن برا وسیله و مهریه واینجور چیزا شوهرم گفت خودم تمام وسایلو میخرم مهریه هم باهم به ۱۱۴تا رسیدیم همونجا نوشتن تودفتر وتمام 

همون ۱۱۴ تا سکه بزن از همه بهتره 

شاید رفت یه خونه تو روستا خرید دو دنگ تو هم زد 

یه خونه ۲۰ متری مثلا......

من سکه هام ۱۵ تاس یه زمانی میشد ۱۵ میلیون الان شده بالای یک میلیارد .....

ریپلای نزنید چون نه میخونم نه جواب میدم...🤑☺️

اگه به عقب برگردم میگم فقط یک سکه بقیش ضامن خوشبختیم باش بقیش هیچ وقت قلبمو نشکنی به نظرم زندگی زوری به خاطر مهریه به درد لای جرز دیوار میخوره خیلی وقتا حس میکنم همسرم به خاطر مهریه هست حاضر نیست هیچ جوره تو بدترین شرایط طلاقم بده اینجوری حس گروگان بهم دست میده انگار یک چیزی گرو دارم که به زور نگهم داره حتی وقتی که نمیخادم

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره