خانوما من با یه آقاپسری 4 ساله در ارتباطم. حالا قراره بیان جلو. گفتن 20 تا سکه. ما به هیچ عنوان اونقدر سکه رسم نداریم. همه 500 تا، 200 تا بودن. کمترین 114 تا بوده. من گفتم اگه 20 تاست کلا سکه نمیخوام. 2 دنگ خونه و 100 گرم طلا. که الانم خونه ندارن و قراره خونه ای که بعدا تهیه میکنن 2 دنگش مهریه من باشه. معقوله؟ توی سند ازدواج میشه اینطوری نوشت یا باید حتما خونه مشخص باشه؟ این حرفا هنوز بین خودمون بوده ولی خب اگه حرفم عوض شه میگن زدی زیر حرفت
عزیزم همسر من وکیله و مهریه شما یک مال مجهول هست ....چه خونه ای چطور و چه شرایطی.....مهریه باید یک چیز معین و معلوم باشه عاقد هم خطبه میخونه میگه به مهر المعلوم..........................
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
طلا گرمی ۸ تومنه ، ۲۰ تا سکه هم کم نیست پولش می شه ۲ میلیارد قبلا که ۳۰۰ تا ۴۰۰ تا بود سکه دونه یک تومن بود نه حالا منطقی ب بالشید هیچ کس این ریسک رو نمی کنه که ۲۰۰ تا سکه مهریه کنه
چقدر سادع ای که فکر میکنی اون با این شرایط افتصادی میتونه خونه بخره که دودونگشو بزنه به نامت، اصلا و ...
خانوادش گفتن باید خودتون دوتا به توافق برسین. منم اون اوایل رابطه که عاشق بودم گفتم من هیچی نمیخوام فقط خودت برام مهمی. الان پیله کرده به اون حرفم که تو گفتی هیچی نمیخوام.
تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03