2777
2789
عنوان

2 دنگ خونه و 100 گرم طلا برای مهریه خوبه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1371 بازدید | 114 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلا گرمی ۸ تومنه ، ۲۰ تا سکه هم کم نیست پولش می شه ۲ میلیارد قبلا که ۳۰۰ تا ۴۰۰ تا بود سکه دونه یک تومن بود نه حالا منطقی ب بالشید هیچ کس این ریسک رو نمی کنه که ۲۰۰ تا سکه مهریه کنه 

خونه ایی وقتی وجود نداشته باشه جز مهریه حساب نمیشه

الان چون قیمت طلا اینجوری شده خانواده پسر دار کمتر کسی زیر بار سکه زیاد میره

میتونی ۲۰تا رو بیشتر کن

نتونستی ۲۰ تا رو بزن با ۱۰۰ گرم طلا و چندتا تیکه بزرگ 

چقدر سادع ای که فکر میکنی اون با این شرایط افتصادی میتونه خونه بخره که دودونگشو بزنه به نامت، اصلا و ...

خانوادش گفتن باید خودتون دوتا به توافق برسین. منم اون اوایل رابطه که عاشق بودم گفتم من هیچی نمیخوام فقط خودت برام مهمی. الان پیله کرده به اون حرفم که تو گفتی هیچی نمیخوام. 

خب 20 تا سکه کم نیست؟ میگن 20 تا بدون هیچی دیگه

20 تا میشه 2 میلیارد

بهتر از 100 گرم طلاست

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

تقسیم اموال و دارایی و حق تحصیل و حق خروج از کشور و حق اشتغال..

هیچکدوم رو نمیدن. کلا 20 تا سکه و اون تیکه هایی که به عهدشونه. من دوسش دارم میترسم از دستش بدم. وگرنه خودمم راضی نیستم