2777
2789
عنوان

2 دنگ خونه و 100 گرم طلا برای مهریه خوبه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1371 بازدید | 114 پست

کاش نمی‌گفتی هیچی نمیخوام

به جای دو دونگ خونه ای که هنوز وجود نداره و صد گرم طلا 

راضیش میکردی به سکه اندازه سال تولدت

منظورم اینه که مثلا متولد ۷۰ ای ، ۷۰ تا. الان میگی کمه و تو فامیل خجالت زده میشم ولی ارزشش از اینی که میخوای بذاری خیلی بیشتر میشه.

فوقش به فامیل دروغ میگی تعداد سکه تو

مخصوصا اینکه هیچ حقی رو هم نمیده

این دیگه رو قانع بودنت حساب باز کرده هاا اسی

گوش هایم را میگیرم؛ چشم هایم را می بندم و زبانم را گاز میگیرم؛ ولی حریف افکارم نمیشوم! چقدر دردناک است فهمیدن..کاش زندگی از آخر به اول بود. پیر بدنیا می آمدیم..آنگاه در رخداد یک عشق جوان میشدیم..سپس کودکی معصوم می شدیم و در نیمه شبی با نوازش های مادر آرام میمردیم...از دعاهای قشنگتون بی نصیبم نگذارید..با آرزوی تن سالم و لب خندان و جیب پر برای شما عزیزانم💕 از سال 99 کاربر خاموش بودم😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد ازدواج خونه بزنن بزنه ب نامت؟ سه دنگ باید بگی مامان و بابات چی میگن؟تو این چهار سال قشنگ شناخت د ...

آره گفتن خونه ای که تهیه کنن رو 2 دنگشو میزنن. یا 200 گرم طلا بدون خونه 

ما شناخت داریم نسبت به هم ولی سر مهریه هیچوقت حرف نزدیم. چون فکر میکردم خانواده ها حرف میزنن. 

من عاشق پیشه بودم همیشه گفتم هیچی نمیخوام جز اینکه خودت باشی. الان خانوادشون گفتن سر مهریه خودتون به توافق برسین. من میگم 114 تا سکه. گفتن نه باید یه چیزی باشه که بتونم بهت بدم. گفتم نمیخوام بگیرم که. گفتن اینطوری نمیشه. 

نقد ول کردی چسبیدی به نسیه ..10گرم طلا شما میشه الان 800تومن..سکه چنده آنوقت ؟؟۱۰۰تومن ۲۰تا میشه ۲میلیارد ..

خونه هم که تکلیفش معلوم نیس شاید بعدم زدن زیرش نزنن معلوم نیس چه خونه ای کجا 

ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

طلا گرمی ۸ تومنه ، ۲۰ تا سکه هم کم نیست پولش می شه ۲ میلیارد قبلا که ۳۰۰ تا ۴۰۰ تا بود سکه دونه یک ت ...

عزیزم 20 تا سکه خیلیییی کمه تو فامیل ما. اینجا همه 500 تا میکنن. کم کم دیگه 114 تا بوده. حتی اگه نگیرن هم 500 تا مهر میکنن. بلاخره اسمش هست که 500 تا سکه مهریه اش بوده. من گفتم اگه 20 تاست کلا سکه نمیخوام. ایشونم گفتن به اندازه همون 20 تا سکه یه چیز دیگه بخواه

راستش اینو نمیدونم فداتفقط فهمیدم گفت هرچی رو آقا هدیه کرده میتونه پس بگیرهمگر چیزی که تغییر ماهیت د ...

سلام خوبید یعنی طلا مال زنه ,اگه تغییر بدی به طلای دیگه ,و بفروشه ?اینو کجا گفت ,اخه من همیشه خواهرای شوهرم تهدیدم میکردن که طلا هاتو پس گیری البته کوقع عقد گولم زدن و فاکتورشو برداشتن برا خودشون ,منم پیگیر نشدم 

خونه ایی وقتی وجود نداشته باشه جز مهریه حساب نمیشهالان چون قیمت طلا اینجوری شده خانواده پسر دار کمتر ...

تیکه هارو که کلا باید بدن. اینجا رسمه. ولی بیشتر از 20 تا سکه قبول نمیکنن. 

عزیزم 20 تا سکه خیلیییی کمه تو فامیل ما. اینجا همه 500 تا میکنن. کم کم دیگه 114 تا بوده. حتی اگه نگی ...

اصن خونه نخواه، همون سکه رو بگو ۱۱۴ تا بزنن

بعدم سر مهریه اشتباهه تو صحبت کنی باید خانواده ها حرف بزنن

خدا نکشت، دو چرا ایقد ساده ای، خانوادش غلط کردن گفتن با تو طی کنه پسره خانواده پسره سیاست دارن به پس ...

ممنونم ازتون. درست میگین. راستش دیگه گریه افتادم اونقدر از صبح بحث کردیم سر این موضوع. هر چی هم میگم، میگن تو سر حرفات نبودی و داری میزنی زیر حرفات