2777
2789
عنوان

پدرشوهر

477 بازدید | 59 پست

دویتان پدرشوهر مادرشوهرتون سراغی ازتون میگیرن حالتونو میپرسن یا شما هم هر چقد مث من احترام میزارید متقابلا چیزی دریافت نمیکنید 

چند وقت یکبار شما رو دعوت میکنن و میرید رفتارشون چطوره

من که عقدم و الان ۶ ماهه هیچکی یا تعارف هم بهم نکرده یه زنگ هم بهم نزدن حتی نمیگن خونه خودتو بدون تعارف باید بیای میگن نمیتونیم مهمون دعوت کنیم کارمون زیاده ولی بقیا رو دعوت میکنن

حتی تو مراسم بزرگ که غریبه هم اومده بود باز به من نگفتن 

خیلییی دارم اذیت میشم ازشون متنفر شدم جوری دوس ندارم سوهر اسمشونو بیاره

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دعوت کردن برو نکردن نرو

یعنی ولقعا انتظار داری بعد ۶ ماه بی احترامی یه سراغ نگرفتن اگهه اگهه یه روزی دعوتم کردن برم؟

یعنی اینقددد من بی ارزشم ؟

دوری و دوستی

عزیز دلم عقد با عروسی فرق داره من الان باید بهم احترام بزارن حتی شده برا کنار شوهرم بودن وقتی عروسی کردم میخوام هزار سال سیاه احترام نزارن که اگه هم بزارن بمیرم خونسون نمیرم 

حتما با شوهرت مشکل دارن . اگه شوهرت خوبه از الان دور اونارو یه خط قرمز بکش خودتو راحت کن

نه اتفاقا شوهرمو میخوان ولی منو نه منم تصمیم گرفتم شوهرمو بخوام ولی خانوادشو نه

عه چقد منی

منم دوران عقدو نامزدیم چقد خودمو با این چرتو پرتا اذیت میکردمو زندگیو ب خودمو همسرم زهر میکردم

ولی بعدش اومدیم سر زندگیمون هرکسی سی خودش 

اصلا توقع هیچیو نداشته باش هیچیا اینجوری راحت تر بهت میگذره

ب منم زنگ نمیزنن اصلا گاهی میریم خونشون بی دعوت هفته ای ی بار دو هفته ی بار چقدم باهم خوبیم دوران عقد جبهه داشتم نسبت بهشون ولی از وقتی توقعمو گزاشتم کنار خیلی روابطمون بهتر شده

برات مهم نباشه ما نمی‌توانیم بقیه رو مجبور کنیم چجوری باهاشون رفتار کنند دوری کن

دوری میکنم ها به شوهرمم گفتم که چون تا الان منو ادم فرض نکردن بعدا هم من اونا رو ادم فرض نمیکنم و جایگاهی تو خونه و زندگی من ندارن

عه چقد منیمنم دوران عقدو نامزدیم چقد خودمو با این چرتو پرتا اذیت میکردمو زندگیو ب خودمو همسرم زهر می ...

من با تو خیلییییی فرق دارم من قسم خوردم بعد عروسی به هیچ وجع نه پذیراشون باسم نه باهاشون ارتباط داشته باشم 

گفتم خانوادت مریض شن بیوفتن گوشه خونه گوشه بیمارستان بمیرم نزدیکشون نمیکنم حتی یه سر بزنم بهشون 

یعنی ولقعا انتظار داری بعد ۶ ماه بی احترامی یه سراغ نگرفتن اگهه اگهه یه روزی دعوتم کردن برم؟یعنی این ...

اینکه نوشتی متقابلاً دریافت نمیکنم و فلان گفتم 

اصلا مهم نیست عقد هستی یا عروسی کردی 

اونا اگه بخوان کاری کنن از روز اول عقد میکنن و براشون فرقی نداره 

من جای تو بودم از خدامم بود که دور باشم و قیافشونو نبینم 

بعدم اینکه دعوتت کنن میگی نمیرم‌

خب چرا تاپیک زدی راجب این موضوع 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
عزیز دلم عقد با عروسی فرق داره من الان باید بهم احترام بزارن حتی شده برا کنار شوهرم بودن وقتی عروسی ...

خب با شوهرت بشین یبار منطقی حرف بزن

شایدم اخلاقشون همینه 

وقتی رفتی خونشون طرز پذیراییو اینا چجوری بوده