2777
2789
عنوان

مامانای چندقلویی بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 3096 بازدید | 34 پست
مرسی از همتون جنسیت پسرن البته یه دختر 6 سال هم دارم

خوبه خداروشکریه دختر۶سال داری کمکت باشه بالاخره یکم جلودستت باشه براشیرخشک واینادرست کردن من تادوسال داغون بودم الان سه سال ونیمه ان .خیلی انرژیتومیبرن دعواسروسایل وشلوغیشون برامن دوقلون شماسه تابیشترم شیطنت میکنن .خداحافظشون باشه.این چندماه اخرواستراحت کن بیشترولی نه مطلق.تحت نظردکترت باشی زودزود.وامپول ریه هم بزن فک کنم تو ۲۸هفته اینامیزنن موفق باشی

گرنگهدارمن آنست که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد.

وای عزیزم

چه باحال

البته برای ما

نه شما که  کلی سختی کشیدی و میکشی

چطور چند قلو شدن

قبلا ،تمام لحظات خوشم با همسرم و پسرم رو استوری میزاشتم،بعد همش ناخودآگاه یهویی بحثمون میشد.یه شب شوهرم گفت چشممون کردن،دیگه استوری و پروفایل نزاشتم،الان خیلی وقته خوش خرم داریم زندگی میکنیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آمپول ریه چیه باز من پرژسترون میزنم

امپول ریه دکترت توماه ۷فک کنم اخرش برات تحویزمیکنه برای اینکه اگه خدانکرده زوددنیابیلن ریه اشون زودترتشکیل شده باشه چون ریه دیرتشکیل میشه وچندقلوهامعمولازودتردنیامیان .

چرا ؟ یعنی فقط این دو تا قرص باعث چند کیلویی میشه ؟ چند وقت خوردین

نه عزیزم خواست خدامهمه وگرنه این همه مردم دارومیخورن بعدباردارمیشن بایدهمه چندقلوبشه نه فقط احتمال روبالامیبره.

چه خوب من عاشق دوقلو ام

همه دوقلودوست دارن ولی واقعاهم دوران بارداری سختتروپراسترسی داره هم دنیابیان سختته خیلی حتماکمکی بایدداشته باشی ژولانی مدت من تقریباتنهایی ازپسشون براومدم که دیگه انرژی برام نمونده.دوتابچه روشیردادن دوتالباس عوض کردن دوتاحموم دادن شستن غذادادن دارودادن خلاصه ماشاللکارشون زیاده مخصوصابچه اول باشه که ادم دیگه لذت بچه داریونمیفهمه یه بازارباشوهرت وبچه نمیشه بری کمکی بایدباشه ولی خب اونکه یه دونه بچه داره اولین بچشه سه تایی همه جامیرن ومزاحم ندارن همیشه...البته ناشکری نبایدکردخب قسمته دیگه خدانگهداره همه بچه هاباشه .خدایاشکرت.

ممنون . ببخشید این قرص ها رو چند وقت قبل اقدام باید خورد

من قرص نخوردم عزیزم ارثی داشتیم دوقلویی ولی خب بدنمم امادگیش بالابودسریع باردارشدم بعداهم فهمیدم که دوقلوهست.

همه دوقلودوست دارن ولی واقعاهم دوران بارداری سختتروپراسترسی داره هم دنیابیان سختته خیلی حتماکمکی بای ...

آره خيلي سخته من از نزديك ديدم

خالم خيلي اذيت شد

خدا بچه هاي شما رو حفظ كنه ان شاا...🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏