2777
2789
عنوان

مامانای چندقلویی بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 3096 بازدید | 34 پست

خانمهای عزیز کسی این دارو ها رو سرخود نخوره اتفاقی براش بیفته من فقط نوشتم اگه لازم باشه دکتر بهتون میده مشورت بگیرین از دکترتون یا دربارش توضیح بپرسین شمارو جون عزیزانتون سرخود نخورین من عذاب وجدان دارم من هر دفعه یه سوالی باشه میام و همه درباره داروها میگن و من نمینویسم اینبار نوشتم غذاب وجدان دارم بازم میگم بدون مشاوهر با دکتر نخورین قبلش هم از خانمهای چندقلو اطلاعات طول بارداری بگیرین ببینین میتونین طاقت بیارین بعد برین سمتش

خانمهای عزیز کسی این دارو ها رو سرخود نخوره اتفاقی براش بیفته من فقط نوشتم اگه لازم باشه دکتر بهتون ...

ببین بچه ها هر چی بیشتر بمونن بهتره، وزن میگیرن و از لحاظ نارس بودن خطر کمتری هست. آمپول تکمیل ریه رو حتما از دکترت بپرس که اگه زود اومدن به مشکل نخوری. 

برای شکم هم مرتب چرب چربش کن. گن بارداری هم ببند. گن بارداری میفته زیر شکم و شکم کمتر به سمت پایین میفته، انگار به شکمت سوتین زدی یه همچین چیزی 

خدایا هزاران بار شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارثی نیس قرص کلومیفن و لتوراکس دوفاستون ولی شما تا لازم نبود و دکتر بهتن نداده نخورین خواهشا

سلام عزیزم قبل موعد پریت علائم چی داشتی منم این ماه دارو خوردم الان از کمردرد دارم میمیرم