2777
2789

نمدونم چرا چندتا چیز که عصبانیم کنه دیگه نمتونم خودمو کنترل کنم دیروزم قبلش از چندتا چیز ناراحت بودم داشتم عکس میگرفتم بیرون با گوشیم یهو پسر کوچیکم به پام چسبید و گوشی میخاست مادرشوهرم گفت بسه دیگه چه خبره عکس عکس منم از قبل ناراحت بودم داغ کردم گفتم این یه برنامه اس دارم امتحانش میکنم و ببند داد زدم بسه ای بابا به پسرم گفتم بعدم دست پسر کوچیکم رو محکم گرفتم و رفتم اونورتر پسرم داد میزد و گریه میکرد گفتم خوب برو جا بابا بعد صداش میومد میگفت مامانو میخام بیرون شهر بودیم یکم دورترنشستم و بعدش برگشتم داشتن چایی میخوردن کسی به من تعارف نکرد منم خودم استکان همسرمو گرفتم و گفتم اینو میخام قاطی کرده بودم میدونم کارم زشت بود الان خونواده شوهرم میگن این دختره خوله چه برخوردی الان باید بکنم اونا درمورد من چه فکری میکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم رواحساساتت وبروزدادنشون کارکن همیشه ملت سکوت نمیکنن یکی پیدامیشه کاری که نبایدبکنه رومیکنه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

😅😅😅

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
ببخشید ولی همسرت چه مرد مزخرفیه که نیومده کنارت بشینه و باهات حرف بزنه و ببینه مشکلت چیه و نشسته با ...

حتما خواسته زمان بده یکم اسی تو تنهایی اروم بشه بعد حرف بزنن

حرف زدن تو اوج عصبانیت فایده نداره

❤️فقط حیدر امیر المومنین (ع)است❤️

ببخشید عزیزم ولی فکر نمیکنن خلی فکر میکنن دیوونه آید،ولی من میدونم قطعا یه جایی یه ضربه ای خوردی که هنوز به خودت نیومدی

حتما پیش روانپزشک برو ،با دارو درمان میشه ،زندگی خودتو بقیه رو تلخ نکن بچه هات آسیب میبینن

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

من شش ساله ازدواج کردم کلا یکبار با خانواده همسر بیرون رفتم و فهمیدم که باید برای آب خوردنت هم بهشون توضیح بدی 

دیگه نرفتم هروقت گفتن بهانه مریضی بچه ها رو آوردم و گاهی هم گفتم با خانواده خودم قبلاً برنامه گذاشتیم 

ببخشید ولی همسرت چه مرد مزخرفیه که نیومده کنارت بشینه و باهات حرف بزنه و ببینه مشکلت چیه و نشسته با ...

چرا همیشه تقصیر رو می‌اندازید گردن مردا 🤔

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

من جای تو بودم بیشتر قاطی میکردم 

بعدم میاد بهم حرف تندی بزنن (البته لحنم مهمه)

تو حالت عادی خیلی آرومم یعنی سعی میکنم به همه احترام بذارم و ملاحظشونو کنم برا همین دوست دارم بقیم همین باشن اگه چیزی بهم بگن یا بهم بربخوره اونجاس که قاطی می‌کنم 

اینم که تعارف نکردن زشت بوده من بودم بلند میشدم میرفتم به یه بهونه ای که عصبانیتم یکم فروکش کنه 

حالا نمیخواد اهمیت بدی فقط سعی کن دفعه بعد عصبانیتتو با بی محلی و ترک محل بروز بدی

حتما خواسته زمان بده یکم اسی تو تنهایی اروم بشه بعد حرف بزننحرف زدن تو اوج عصبانیت فایده نداره

ولی درستش اینه کنار خانوادش هوای زنش رو داشته باشه 

حرف هم نمی‌زد با اسی باید می‌رفت کنارش می‌بود تا بقیه بفهمند تحت هر شرایطی مرد پشت زنش هست و دیگه فکر بیجا هم نمیکنن  

به مادرشوهرش چه ربطی داره اسی میخواد چقدر عکس بگیره