2777
2789

فردا برگردیم شهر مون 

هیچ جا نمی تونیم پیدا کنیم

کجا بریم 

لطفا برای این که به بهترین نحو سلامتی ام  برای همیشه برگرده یه حمد بخونید 🌹🤲🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بین اندیمشک تا خرم اباد پمپ بنزین زال انجا خیلی مسافر برای استراحت میمونه خرم اباد هم اگر کمربندی نری سر راه پارک زیاد هست

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

آمدیم تهران دنبال یه پارک می گریم چادر بزنیم

خب درست ننوشتی شاه عبدالعظیم برو پارک زائر یا مرقد خمینی برو

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

خب درست ننوشتی شاه عبدالعظیم برو پارک زائر یا مرقد خمینی برو

پارک زائر کنار شاه عبدالعظیم هست

لطفا برای این که به بهترین نحو سلامتی ام  برای همیشه برگرده یه حمد بخونید 🌹🤲🏻

بله زیاد بزرگ نیست الاچیق داره برای مسافران اگر ماشینتو خواستی پارک کنی هم یه ساختمون چند طبقه نوساز هست بغلش یه کوچه هست برو تو کوچه میشه بغل جای خواب پار کنی

آمدیم تهران دنبال یه پارک می گریم چادر بزنیم

جالبه بدونی که تابستون ما ساعت ۱۲ شب رسیدیم ابتدای ورودی تهران از آقایی آدرس پارک خواستیم برای خوابیدن، اصرار داشت که بریم حرم امام می گفت هیچ کجا امنیت نداره خانم و بچه همراه تونه ، ما هم خیلی خسته و نابود بودیم دلمون می خواست همون حوالی بخوابیم

اونم شماره ش  رو داد که اگر کسی شب مزاحم تون شد باهام تماس بگیرید من هفت الی هشت نفر میتونم بیارم برای دفاع ازتون😬

این جور که گفت از احساس ترس چنان خواب زده شدیم که نگو 

رفتیم حرم امام شب خوابیدیم