2777
2789

دروغ سیزده احتمالا گرته‌برداری از دروغ اول آوریله. وگرنه در فرهنگ باستانی که سیزده‌به‌در ازش اومده، دروغ اهریمنیه درحالی که سیزده‌به‌در جنبه مذهبی داشته. قطعا نمی‌اومدن در چنین روزی کار اهریمنی بکنن. دقت هم کردم پنج شیش ساله مد شده. 

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخدا اولین باره میشنوم سیزده بدر جنبه مذهبی داشته

اون دیگه مشکل من نیست که شما اولین باره اینو می‌شنوید.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

دروغگویی چون دروغ اوریل هست عیب نداره دروغ سیزده هم باشع؟ چون خارجیا هر کاری میکنن درسته ؟

چته شما 😐😐😐

چرا دعوا داری؟

میگم همه جا هست یه سنته

سنت ها هم بد و خوب دارن

بهتره که به چشم تفریح بهش نگاه کنیم

دیگه اونقدری این مسئله جا افتاده که همه بدونن توی این روز خاص چی دروغه چی واقعیت

کل سال پسر پیغمبرید این یه روز هم روزه سکوت بگیرید با بقیه هم کاری نداشته باشید لطفا

حالا نه که تاپیکای سایت ۱۰۰ درصد راستن این دروغا خرابش کردن😂 من اینجا تاپیک راست ندیدم همه ش داستان سرایی و تخیلات ذهن مریض و فانتزیای یه عده بچه سال

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

چته شما 😐😐😐چرا دعوا داری؟میگم همه جا هست یه سنتهسنت ها هم بد و خوب دارنبهتره که به چشم تفریح بهش ...

من چیزی گفتم میگی دعوا ؟😂😐 انگاری خودتون بیشتر دعوا دارین دروغ زیاد شنیدین اعصاب نداری

باشه عزیزم برو به دروغ هات ادامه بده 🌹

هر سنتی قشنگ نیست بهتره خودمونو اصلاح کنیم چه ربطی به پدر و پسر پیغمبر داره