2777
2789
چته شما 😐😐😐چرا دعوا داری؟میگم همه جا هست یه سنتهسنت ها هم بد و خوب دارنبهتره که به چشم تفریح بهش ...

طرز صحبت کردنت مثل بچه 10 سالس امیدوارم سنت بیشتر باشه🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه برید در مورد جشن پوریم و کشتار ایرانی ها توسط ی ه ودی ها یه سرچ ساده بکنید دیگه نمیگید سیزده بدر ...

اگه درباره اش تحقیق کنید می‌فهمید که اون روایت تاریخی اصلا سندیت نداره. تنها جایی که از چنین کشتاری نام برده شده در کتاب استر هست که اون هم جعلی دانسته شده و اصلا در هیچ بخش دیگه از کتاب‌های مقدس یهودیان چنین چیزی ذکر نشده. در تاریخ ایران هم به حضور ملکه‌ای یهود اشاره نشده.

نوروز جشنی مقدس بود. آغاز بهار، تولد طبیعت و بعد دوازده روز جشن برای دوازده امشاسپند. روز سیزدهم هم روز گرامیداشت طبیعت و تقاضا از تیشتر، آورنده باران، برای داشتن سالی پربرکت. تمام رسومی که درباره سیزده‌به‌در به جا مونده، مثل انداختن سبزه در آب، خوردن آش حبوبات و حضور در طبیعت اشاره به گرامی داشتن تیشتر و درخواست برکت داره.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

اگه درباره اش تحقیق کنید می‌فهمید که اون روایت تاریخی اصلا سندیت نداره. تنها جایی که از چنین کشتاری ...

من لذت میبرم که از روی مطالعه همیشه حرف میزنی نه مثل بعضیا که مجهول الهویه هستن و شمشیرشونو از رو میبندن موقعی که نوبت سنت و ایین خودمون میرسه اشفته حال میشن و دیده شده این جماعت متناقض و دو قطبی  موقع هالووین و ولنتاین یه جور ساز مخالف میزنن اینجور مواقع هم یه جور

کاش میشد فهمید دردشون چیه یا صریح میگفتن کجایی هستن میفهمیدیم با چه هویتی روبه رو هستیم !

وی همچنان در سایت مجازی در حال گنده ....ی میباشد #طبل توخالی 😎😉 انگشت مکن رنجه به در کوفتن کَس. تا کَس نکند رنجه به در کوفتنت مشت .
پس چرا خود ی هودی ها همیشه جشن پوریم رو به یاد کشتار ایرانی ها جشن میگیرند؟

خب کسی که پیرو یک آیین هست نمیاد بگه کتاب مقدس من این قسمتش جعلیه. هر دینی اعتقاد مختص خودشو داره.

کدوم مسلمانی میاد بگه بعضی داستان‌های قرآن چون سندیت تاریخی ندارن پس جعلی هستن؟ کدوم مسیحی این که عیسی به صلیب کشیده شد، مرد و بعد از سه روز رستاخیز پیدا کرد رو انکار می‌کنه؟

به پوریم هم فقط خاخام‌ها اعتقاد دارن و بین مردم مذهبی رواج میدن. وگرنه تمام مورخان اعتقاد دارن این داستان تاریخی نیست. شاید نمادی یا روایتی دگرگونه از ماجرایی دیگه باشه.

مهم‌ترین دلایل حالی بودن کتاب استر اینه که نام یهوه که نام خدا در نزد یهودیانه و در تمام بخش‌های عهد عتیق اومده در این کتاب ذکر نشده و اینکه نام‌های استر و مردخای اصلا مشکوک هستن. به نظر می‌رسه تلفظ دیگه ایشتار و مردوخ، خدایان بین‌النهرینی باشن حتی!

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

[QUOTE=377385667]من لذت میبرم که از روی مطالعه همیشه حرف میزنی نه مثل بعضیا که مجهول الهویه هستن و شمشیرشونو از رو می   متناقص ،دوقطبی،آشفته حال ،مجهول الهویه اینا رو همش با یه کامنتم فهمیدی😂🤦‍♀️