2777
2789
عنوان

13 بدر فردا صبح بیرون میرین ساعت چند

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 52 پست
حالا یه چی از یاد بره هم از چشم زن میبینن 😂🤕

آخ آخ اینو نگو

یه بار بخاطر همین یه جهنمی به پا شد که نگو

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
الان از عروسی برمیگشتیم به همین برکت 🥖یه سری الان با نیسان و کاپرا میرفتن جاده چالوس جا بگیرن😂 خند ...

خب چیکارشون داری میترسن امتیاز این مرحله رو از دست بدن خب😂 جایزه میدن انگار بهشون🤕

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چیکارشون داری میترسن امتیاز این مرحله رو از دست بدن خب😂 جایزه میدن انگار بهشون🤕

حوصله دارن والله😅

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

آخ آخ اینو نگویه بار بخاطر همین یه جهنمی به پا شد که نگو

وای هم خنده داره هم حرص درار 😂🤕خدا بخیر بگذرونه فردارو انگار میخواد قیامت بشه دیگه روزی دیگه ای نیس برا گردش و تفریح

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

حوصله دارن والله😅

باور کن همین ۱۳بدر هم شده چشم و هم چشمی فردا هم همه درحال استوری گذاشتنن و مطمعن بشن ب کی زیادترخوش گذشته ب خودشون یا بقیه😂😂

وای هم خنده داره هم حرص درار 😂🤕خدا بخیر بگذرونه فردارو انگار میخواد قیامت بشه دیگه روزی دیگه ای نی ...

هــــــــــــــــو کجاشو دیدی

فردا دو کیلو تخمه بخر بیا بشین پای تاپیکای اینجا

آی مادرشوهرم فلان کرد

آی جاریم جوجه برا شوهرش زیاد برداشت

آی شوهرم همش پیش خواهراش بود

آی هیچ کس تو ظرف شستن کمک نکرد

😂😂😂

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
هــــــــــــــــو کجاشو دیدیفردا دو کیلو تخمه بخر بیا بشین پای تاپیکای اینجاآی مادرشوهرم فلان کردآی ...

واااایییی چ عالی گفتی راست میگیا چ اتفاقا ک قراره بیوفته الهی همش خوش باشه

حالا یکیم میگه شوهرم ب دخترخالش نگاه میکردو پچ پچ میکردو حالا دختر خاله چند سالشه؟؟۱۳😂🤕

باور کن همین ۱۳بدر هم شده چشم و هم چشمی فردا هم همه درحال استوری گذاشتنن و مطمعن بشن ب کی زیادترخوش ...

آره بابا پس چی الان مردم متاسفانه اکثراً از یه بستنی خوردنشون استوری می ذارن حالا فک کن از سیزده نذارن...

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴