2777
2789
عنوان

13 بدر فردا صبح بیرون میرین ساعت چند

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 52 پست
خوش بگذره فک کنم فقط منم ک تا ۱۱ میخوام بخوابم

منم تا یازده خوابم عزیزم😁

دخترم یازده به بعد بیدار میشه بعدم میریم حیاط مامانمینا میشینیم بعد ناهار میریم بیرون دور میزنیم

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه حوصله شلوغی ندارم شاید پس فردا رفتیم شایدم نرفتیم اصلاً تو زلِ آفتاب بشینیم که چی بشه🙄

اونم بدون آب و بدون دسشویی 😂😂

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

توخونه میمونم مجبورم برم بیرون؟ ۱۳ مگ حتما تو اون شلوغی و جا پیدا نکردن باید رفت بیرون؟ اصلا اگه تصادفی بشه چی؟ دستشویی عمومی و کثیف وانواع بیماری ها هم که نگم براتون۱۴ ام که کمتر شلوغه میریم یه جای دنج لازمم نیس ۶ صبح خودمونو‌ بندازیم زحمت ظهری میریم برا شام🦦

تو اگر در پی آنی برو این منم که در پی خویشم و بس🤚💫
نه حوصله شلوغی ندارم شاید پس فردا رفتیم شایدم نرفتیم اصلاً تو زلِ آفتاب بشینیم که چی بشه🙄

اره منم اونم صبح زود ک واقا سخته برام

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

اونم بدون آب و بدون دسشویی 😂😂

دقیقاااا😂🤕

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

منم تا یازده خوابم عزیزم😁دخترم یازده به بعد بیدار میشه بعدم میریم حیاط مامانمینا میشینیم بعد ناهار ...

این خوبه

مهم اینه ک خوش باشیم 

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
منم تا یازده خوابم عزیزم😁دخترم یازده به بعد بیدار میشه بعدم میریم حیاط مامانمینا میشینیم بعد ناهار ...

اینکه عالیه ۱۳ بدر کیفش ب دور دورش نه ناهار ببری بیرون بخوری بیاری خونه یه کوه ظرف بشه

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

اینقدر از سیزده بدر بدم میاد مردا راحـــــــــــــت دراز میکشن می خوابن بعد زنای بیچاره بدو بدو همون تقلاهای همیشگی خونه رو باید بیرون بدون امکانات انجام بدن

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
6واقعا میرید🤯🫣😐ما ناهار میریم بیرون چ حوصله ای دارید ۶صبح پاشید 😂

برامنم جالب شد واقا چجور میتونن صبح زود بیدار شن اما خب صفای خودشم داره لابد ما بی خبریم

اینقدر از سیزده بدر بدم میاد مردا راحـــــــــــــت دراز میکشن می خوابن بعد زنای بیچاره بدو بدو همون ...

حالا یه چی از یاد بره هم از چشم زن میبینن 😂🤕

برامنم جالب شد واقا چجور میتونن صبح زود بیدار شن اما خب صفای خودشم داره لابد ما بی خبریم

الان از عروسی برمیگشتیم 

به همین برکت 🥖یه سری الان با نیسان و کاپرا میرفتن جاده چالوس جا بگیرن😂 خنده ام گرفته بود

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴