2777
2789
گفتن نمیایم داخل مهم دیدن بود ک دیدیمت بیا برسوتیمت خونه جاریت🥲

اخی طفلکا،اونوقت من پیش عموم گلایه میکنم چرا خونه ما واسه غذا نمینونی

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درکت میکنم خواهر

چندروز پیش داداشم داشت بهم زنگ میزد دخترم گفت داییه گفتم ول کن جواب نده الانه بپره بیاداینجا آخه میادپیش بچه هام باهاشون بازی میکنه😂😂😂۴۳سالشه همزمان که میگفتم دیدم پشت سرم واستاده میگه بده خودم جوابموبدم😅آخه کلیدخونمونو داره وقتی شوهرم شیفته دیگه رودربایستی نداره 

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

وایییییی

خدا سر کافرم نیاره

تصور میکنم با چادر گلگلی دست ب کمر در خونه وایسادی بچت رو صدا میکنی

یهو ماشین عمو رو میبینی و با زن عمو چشم تو چشم میشی🫣🫣🫣🫣🫣🫣🫣🫣

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
اومدن با اصرار نشستن چایی خوردن ولی من فقط میخواستم زمین دهن باز کنه برم توش

میپیچوندی،میگفتی داریم میریم اونجا

درکت میکنم خیلی شرایط بدیه

بیخیال دو روز دیگه یادشون میره

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.