2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دمپایی لاانگشتی رو نگفتی

وای اره اونم لنگه به لنگه😃

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
باید بری تو حموم یا زیر زمین خونه قایم شی یا کمد دیواریجیکتم درنیاد😂😄

بخدا با این شانسی که ما داریم باید یجای قرص و محکم قایم شیم قبلش هم همه درا رو قفل کنیم 

۷ صبح خالم و شوهرش خواب بودن داییم زنگ میزنه به شوهرخاله که داریم میایم خونتون😐آخه ۷ صبح

شوهر خالمم میگه ما خونه مادرم هستیم ساعت ۱۱ خونه ایم بیاین بعد چون همشون تو یه محله ان داییم اتفاقی مادرشوهر خالم رو میبینه میگه میخواستیم بریم خونه فلانی اما انگار خونه شما بودن اونگ میگه نه خونه ما نیستن اینطوری میشه که لو میرن😂😂    

منم عمم زنگ زد بیاد خونم گفتم نیستم خونه خواهر شوهرم هستیم 

بعد رفتم خونه مامانم 

چند دقیقه بعد اونا هم اومدن اونجا 

شانس گوه من 

آنقدر ناراحت شد باهام قهر کرده

ب دیوارم ی وری تکیه داده

🫣🫣🫣🫣😃😃😃

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
اصلا فرصت چیزی تبود تا قطع کردم جلوم ظاهر شدن

عزمزمه کار اونا هم بد بوده 

وقتی گفتی نیستیم نباید میومد جلو در خونت

در واقع خواسته مچ گیری کنه 

اگر گلگی کردن بگو من آمادگی پذیرایی ازتون رو نداشتم نخواستم بی حرمتی کنم بگم الان نیاین گفتم نیستیم تا بتونم ازتون تو شرایط بهتری پذیرایی کنم اینم تهش با خنده بگو ولی نمیدونم چرا وقتی من گفتم نیستیم شما اومدین؟

بخدا با این شانسی که ما داریم باید یجای قرص و محکم قایم شیم قبلش هم همه درا رو قفل کنیم ۷ صبح خالم و ...

وااای چه دایی پیگیری بوده😂

یعنی روزش رو از ساعت چند شروع کرده بوده که ۷ صبح میخواسته بره مهمونی😅😅

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

عزمزمه کار اونا هم بد بوده وقتی گفتی نیستیم نباید میومد جلو در خونتدر واقع خواسته مچ گیری کنه اگر گل ...

اونقد جا خورده بودم ک شدم رنگ لبو لکنت زبان گرفته بودم خیلی لحظه بدی بود خیلی شرمنده شدم

شانس گوهو خوب اومدی😫🥲

ولی من اصلا خودخوری نمیکنم خب حتما شرایط نداشتم دیگه ، زوری که نیست 

همون لحظه خجالت کشیدم 

ولی وقتی رفتن دیگه برام مهم نبود 

تازه شوهرشم همش نگاه معنا دار میکرد و ناراحت بود

گفتن نمیایم داخل مهم دیدن بود ک دیدیمت بیا برسوتیمت خونه جاریت🥲

پس سخت نگیر باورشون شده

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.