2777
2789
حق باشما بود گاهی آدم توانایی پذیرایی از مهمون رونداره

خب الان گاهی نبست که عیده ۱۰۰ درصد مردم میرن آمادگی حداقل رو میگیرن هر کی در حد خودش یکی میوه میگیره یکی آجیل یکی هم همون جایی و شکلات.

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دید و بازدید عید رو تا اخر فروردین‌ یا اوایل اردیبهشت ادامه داره!

اونی که بخواد بیاد تا همون ۱۰ فروردین میاد .دیگه بعدش پاشی بری عید دیدنی از بیشعوریه 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
اونی که بخواد بیاد تا همون ۱۰ فروردین میاد .دیگه بعدش پاشی بری عید دیدنی از بیشعوریه

رفت و امد که همیشه هست. فقط دو سه هفته اول سال اسمش میشه دید و بازدید

من خودم کوچکترم عید دیدنی هام نهایت تا پنجم هست. بازدیدم هروقت هرکی دوست داشت میتونه بیاد.بعد تعطیلات بیان دیگع میگم شام بیان

ولی از ترافیکی ک پنجشنبه هاو جمعه های فروردین و اردیبهشت هست مشخصه دارن بازدیدها رو میرن

دیگع باشعوری بیشوری چیه نمیدونم . حالا ایشون ی بار حوصله نداشته پیچونده ولی کلی میگم کسی ک تا این حد از مهمون بیزاره خودش نباید جایی بره ک کسی نره خونش