2777
2789

ما یکی از فامیلومون تو کار ام دی اف هسست توی باسلام هم غرفه دارد کارگاهش توی یه محله گرفته توی محله باشی خیلی خوبه چون مشتری های محلی هم دارم به جز انلاین ایمطوری که خودش میگفت با 250 تومن شروع کرد 3 سال پیش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما یکی از فامیلومون تو کار ام دی اف هسست توی باسلام هم غرفه دارد کارگاهش توی یه محله گرفته توی محله ...

نمیدونی درامد ماهانش چقدره

بعد تو این قلب من دیگه باهمه آدما سرده💔
من همسر دوستم یه جای کوچیک رو اجاره کرده زیاد خرجی هم نکرده طبق گفته هاشولی مهارت مهمه بخاطر همین سو ...

مثلا درامدماهانش چقدره

بعد تو این قلب من دیگه باهمه آدما سرده💔
مثلا درامدماهانش چقدره

نمیدونم خوانواده تو داری هستن زیاد حرف نمیزنن ولی اینطوری که من میدونم از غرفه ای که توی برنام باسلام دارن ماهانه بالای 200 تا کار میفروشن قیمت کاراشون هم از 350 شروع میشه فک کنم حدود 50 ملیون به بالا در میاره ولی خب خیلی کار سخت و حوصله سر بر تاغت فرسایی هست باید خدا برات بخاد تا کارت بگیره چون خودش داشت میگفت گفت از هر 3 نفر که میان توی کار چوب کلا 1 نفرشون موفق میشه