2777
2789
عنوان

يعني انقدر شوهرا بدن؟هيچكي راضي نيس

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 118 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در واقع از خدا شوهر میخوان و بعد تمام خواسته ها رو از شوهر میخوان

هر چه را برای خودشان و خانوادشان می‌پسندند برای شوهر و خوانواده شوهر نمیپسندند 

فقط مادر خودشان مادر است مادر شوهر مزاحمی بیش نیست و خواهر شوهر نیز 

زندگی مشترک را فقط و فقط در راحتی و خوشی خود می‌بینند

بی احترامی به مرد را حق و برای خود ناحق میدانند 

و این گونه از شوهر ناراضی هستند

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨

سلام.همه که مثل هم نیستن.هر آدمی در کنار خوبی هایی که داره بدی هایی هم داره.تموم کسایی که میانو از شوهرو خانواده شوهر اینجا بد میگن هیچوقت نمیان بدیهای خودشونو بگن.شماهم نیمه پر لیوانو ببین.البته اینم قبول دارم بعضی از ادما و مردا واقعا ذاتشون خرابه

تنها بنایی که اگر بلرزد,محکم تر میشود دل است💓دل آدمی زاد,باید مثل انار چلاندش,تا شیره اش دربیاد...💓
در واقع از خدا شوهر میخوان و بعد تمام خواسته ها رو از شوهر میخوان هر چه را برای خودشان و خانوادشان ...

خیلی جالب بود واقعا تا قبل از نی نی سایت من فکر نمیکردم این حجم از خباثت تو خانمها وجود داشته باشه!بعضی وقتها میگم بیچاره شوهر اینا با این حجم از بی شعوری چی کار میکنن واقعا!

....Ever since I lost hope, I live much more happier
سلام.همه که مثل هم نیستن.هر آدمی در کنار خوبی هایی که داره بدی هایی هم داره.تموم کسایی که میانو از ش ...

درسته حرف شما ذات مرد خیلی مهمه که اینو با شناخت از خانواده و دوره نامزدی میشه حدس زد

نه من کامل بودم نه شوهرم ولی از اول اینو قبول کردیم و هر روز اشتباهات رو کم کردیم

مرد چشم پاک باشه و باعرضه و خانواده دوست بقیه چیزها به مرور حل میشه 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
درسته حرف شما ذات مرد خیلی مهمه که اینو با شناخت از خانواده و دوره نامزدی میشه حدس زد نه من کامل بو ...

کاملا موافقم

تنها بنایی که اگر بلرزد,محکم تر میشود دل است💓دل آدمی زاد,باید مثل انار چلاندش,تا شیره اش دربیاد...💓
خیلی جالب بود واقعا تا قبل از نی نی سایت من فکر نمیکردم این حجم از خباثت تو خانمها وجود داشته باشه!ب ...

خیلی شاید باور نکنید من زنی رو دیدم که جلو شوهرش از یه مرد دیگه تعریف و تمجید کرده و اونو با شوهرش مقایسه کرد

حالا اگه مرده این کار رو میکرد دنیا رو براش آتیش میزد

و خیلی چیزهای دیگه متاسفانه حجم بیشعوری در بین زنها بیداد میکنه و حالا تصور کن این مادر ای آینده چه دخترایی رو پرورش میدن