2777
2789
عنوان

يعني انقدر شوهرا بدن؟هيچكي راضي نيس

| مشاهده متن کامل بحث + 1129 بازدید | 118 پست

دوست عزیز اینجا کسی نمیاد تعریف کنه  از خوشیاش بگه اکثرا وقتی دعوا میکنن میان شکایت  من خودم هیچ وقت از شوهرم تعریف نمیکنم هر زندگی بحث ک اختلاف سلیقه و  مشاجره داره   ولی در کل من از شوهرم راضیم خداروشکر  پسر خوبیه  مومنه  خانواده  دوسته غیرتیه دوسم داره تلاش میکنه بافهمه ولی وقتایی که بد میشیم باهم واقعا  بده  یه دنده و لجباز منم ایراد دارم  عزیزم هیچکس بی عیبو نقص نیس 

خدایا یه دل از جنس سنگ بهم بده تا یادم بره از کسی توقع محبت نداشته باشم  مرسی 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بخدا .فقط تو دوران دوستی عالین بعدش بی احساس و سرد 

اصن تنهایی کلی از این دنیا لذت میبردم..کااااش میشد برگردم عقب ..خدا شوهرمو حفظ کنه منظورم فقط مجرد بودنمه..کاش نه همو میدیدیم نه ازدواج میکردیم

من از وقتی فیلم رگ خواب رو دیدم بیشتر از همیشه از مردها بدم میاد.

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
کسی صد درصد از ازدواجش راضی نیست و بالطبع صد درصدم ناراضی نیست.بالخره بعضی وقتا ادم دلش میگیره از شو ...

بله درسته حتی ماهم که عاشق همیم گاهی باهم دعوا هم میکنیم. مگه میشه تو زندگی مشترک دعوا نباشه؟ اگه نباشه اتفاقا یه جای کار میلنگه 

اما درکل من از زندگیم و شوهرم راضی ام . همینکه دست بزن نداره خیانت نمیکنه بهم ازادی و استقلال داده مهربونه به فکرمه چشم پاکه خانواده دوسته کافیه . 

ایراداتی هم داره مگه میشه یه ادم کامل باش؟ امکان نداره

اما ایراداش اینقدر جزییه که تو زندگیم تاثیر نداشته

به نظرم تو این مدارس و دانشگاه ها اگر دید علمی و مساءل روانشناسی زن و مرد رو درست و از دید کاملا علمی و روانشناسانه آموزش میدادن این همه جامعه ما معضل ازدواج و زندگی مشترک نداشت...به شخصه گفتگهای دکتر هلاکویی در مورد ازدواج که پنجاه باید و نباید در زندگی زناشویی و چرا ازدواج چرا طلاق هست به همه پیشنهاد میکنم تا یه مقدار دیدشون به مسءله "انسان" و "زندگی مشترک" باز بشه.

....Ever since I lost hope, I live much more happier
آره عزیزم من راضیم ، نه دست بزن  داره ، نه خیانت کرده و خیلی هم انسان هست، ولی تا حالا به این ف ...

خداروشكر

بله واقعا اگرم تقصير خودشون باشه نمينويسن اخه هرچي فكر ميكنم يدفعه نميشه كتك بزنن

بله درسته حتی ماهم که عاشق همیم گاهی باهم دعوا هم میکنیم. مگه میشه تو زندگی مشترک دعوا نباشه؟ اگه نب ...

آریادخت تو خیلی خوشبختی عزیزم..چشم  پاکی شوهرت بهترین اخلاقشه...کلا مرد چشم پاکو باید قدرشو دونست...الهی همیشه خوشبخت باشین