2777
2789
عنوان

دوستان معلم بیاین کمک

113 بازدید | 19 پست

برای دانشگاه فرهنگیان یکی کمکم کنه 

من میخوام بخونم برا دبیری طراحی دوخت اما اصلا هیچی راجبش نمیدونم 🥺 نمیدونم چی باید بخونم چیکار کنم کی ثبت نام کنم کسی اطلاع داره ؟؟؟

سلام عزیزم از تایپک‌آخرم دیدن کن

من با آزمون استخدامی امسال بار اول بود خوندم‌و آزمون قبول شدم

آموزگاری 

با پک استاد کیانی در تلگرام خوندم

خیلی گرون نبود

آزمون هفتگیاشو شرکت می‌کردم

و روزی ده ساعتی هم میخوندم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دانشگاه فرهنگیان ثبت نامش خیلی وقت قبل بود منظورتون استخدامیه؟

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

دبیری طراحی دوخت نشنیدمولی خود رشته طراحی دوخت را که خوندی تو دانشگاهم ادامه میدی و بعد ک حرفه ای شد ...

اینجوریه که باید بری کنکور هنری بدی طراحی دوخت فرهنگیان رو انتخاب کنی ... فقط این رو میدونم ، نمیدونم که چیارو باید بخونم و چیکار کنم😭😭

مگه تا ۲۴ سال نیست؟؟

چرا عزیزم فرصت داری ولی ثبت نامش برای امسال تموم شده یک ماه دیگه هم کنکوره برای سال بعد منظورته؟

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

چرا عزیزم فرصت داری ولی ثبت نامش برای امسال تموم شده یک ماه دیگه هم کنکوره برای سال بعد منظورته؟

ببین اصلا برام فرق نداره ولی ثبت نامشم نمیدونم کی هست 🤦🏻‍♀️ 

الان خوندم یجاها نوشته امسال نمیشه سال بعده دوباره یجای دیگ خوندم نوشته میتونی امسال ثبتنام کنی ۱۶ ام باز میشه سایت 🥺